2 unieke herenschoenen merken met die hippe hoge zool

Herenschoenen met hoge zool

Ben je op zoek naar trendy herenschoenen met die hippe hoge zool? Dan zijn Blackstone schoenen en Nubikk schoenen absoluut merken die je moet overwegen. Beide merken bieden een uitgebreide collectie herenschoenen met een hoge zool die helemaal in de mode zijn.

Blackstone is een bekend schoenenmerk dat sinds 1992 hoogwaardige schoenen produceert. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. Blackstone schoenen combineren tijdloze elegantie met een stoere look, wat zorgt voor schoenen die zowel casual als formeel gedragen kunnen worden.

Hoge zolen voor extra comfort

Wat Blackstone schoenen echt onderscheidt, is de aanwezigheid van een hoge zool. Deze feature voegt een modieus element toe aan de schoenen, maar zorgt ook voor extra comfort. De hoge zool absorbeert schokken en biedt optimale ondersteuning tijdens het lopen. Bovendien zorgt de hoge zool ervoor dat je net iets langer lijkt, wat altijd mooi meegenomen is!

Blackstone schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waardoor er voor elke man iets passends is. Nette veterschoenen voor een formele gelegenheid of stoere sneakers voor een casual look, Blackstone heeft het allemaal. Bovendien zijn de schoenen verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals zwart, bruin en grijs, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits.

Blackstone Boots GM06 Zwart
Blackstone
€209,95
Blackstone Boots GM06 Bruin
Blackstone
€209,95
Blackstone Boots UG23 Bruin
Blackstone
€159,95
Blackstone Boots GM06 Cognac
Blackstone
€209,95
Blackstone Boots GM06 Blauw
Blackstone
€209,95

Welke outfits passen goed bij Blackstone schoenen en Nubikk schoenen?

Blackstone schoenen kunnen zowel formeel als casual gedragen worden. Ze passen goed bij nette broeken en overhemden, maar kunnen ook gecombineerd worden met jeans en een T-shirt voor een meer relaxte look. Nubikk schoenen staan vooral mooi bij streetwear en casual outfits.

Als je op zoek bent naar herenschoenen die streetwear en luxe perfect combineren, dan zijn Nubikk schoenen de juiste keuze. Dit Nederlandse merk heeft snel naam gemaakt in de modewereld door hun unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen.

Net als Blackstone schoenen legt Nubikk de nadruk op schoenen met een hoge zool. Deze feature maakt een statement en geeft je outfit direct een trendy look. De hoge zool van Nubikk schoenen biedt visuele aantrekkingskracht, maar ook optimaal comfort tijdens het dragen.

Exclusieve designs voor moderne mannen

Wat Nubikk echt bijzonder maakt, zijn hun exclusieve designs. Het merk blijft voortdurend innoveren en creëert schoenen die perfect passen bij de moderne man. Van chunky sneakers tot elegante enkellaarzen, Nubikk biedt een breed scala aan stijlen om uit te kiezen. De schoenen zijn gemaakt van premium materialen zoals leer en suède, wat duurzaamheid garandeert, maar ook een luxe uitstraling geeft.

Zijn Blackstone schoenen en Nubikk schoenen duurzaam?

Ja, zowel Blackstone als Nubikk staan bekend om hun hoogwaardige materialen en vakmanschap. Dit zorgt voor duurzame schoenen die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Net zoals bij elk paar schoenen, is het belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Zwart en bruin zijn klassieke keuzes die bijna overal bij passen. Als je wat avontuurlijker wilt zijn, kun je ook gaan voor andere kleuren zoals donkerblauw, bordeauxrood of cognac. Denk na over je eigen stijl en de kledingstukken die je al hebt om de juiste kleur te kiezen. Kom je er niet helemaal uit? Kom dan eens langs bij Donelli in Bilthoven of neem contact met ons op!

Margriet

Modekenner met focus op kwaliteit

Gerelateerde blogs