Cowboylaarzen zijn hip!

Cowboylaarzen zijn hip!

Ik ben áltijd op de uitkijk naar modetrends die comfortabel, stijlvol en veelzijdig zijn. En de laatste tijd zie ik steeds vaker vrouwen (en mannen) met cowboy boots. Maar wat maakt cowboylaarzen nu zo hip? En hoe kun je ze het beste combineren? Het mooie van cowboylaarzen is dat ze passen bij bijna elke jeansstijl, zowel bij een straight cut broek, een skinny jeans of flair jeans staan cowboylaarzen superhip.

Deze klassieke schoenen hebben de modewereld dit jaar opnieuw veroverd en bieden eindeloze combinatiemogelijkheden. Je kunt ze ook gerust dragen onder een jurk of een rok! Zo creëer je een mooi contrast tussen het vrouwelijke van een jurk en de stoere uitstraling van de laarzen.

Ze zijn hip én supercomfortabel

Het mooie aan deze laarzen is niet alleen dat je ze met veel outfits kunt stijlen, maar ook dat ze enorm comfortabel zijn. Een goed paar cowboylaarzen is gemaakt om lang mee te gaan en biedt de hele dag door comfort; tijdens een wandeling door de stad of een lange dag op werk. De stevige hakken bieden ondersteuning, en de zachte voering en kwaliteitsmaterialen zorgen voor een comfortabele pasvorm. Veel merken besteden aandacht aan het ontwerp en de pasvorm, waardoor je de hele dag kunt genieten van comfortabele voeten.

In termen van styling zijn de mogelijkheden eindeloos

Je kunt kiezen voor een meer ingetogen look met klassieke, eenvoudige laarzen of een statement maken met laarzen die zijn versierd met borduurwerk of unieke patronen. En laten we de kleuren van Vienty laarzen en Swoodies laarzen niet vergeten! Van “origineel” bruin en zwart tot gedurfde kleuren en metallic afwerkingen, er is een cowboylaars voor elke stemming en stijl.

Een van de beste manieren om cowboylaarzen te dragen is door ze te combineren met een casual chic outfit. Denk aan een paar skinny jeans met een wit T-shirt en een leren jasje. Voeg daar je favoriete cowboylaarzen aan toe en je hebt direct een trendy look!

Voor een cool effect kun je je cowboylaarzen combineren met een leren broek en een spijkerjasje. Dit is de perfecte look voor een avondje uit of een concert. Met deze combinatie laat je zien dat cowboylaarzen niet alleen stoer, maar ook heel stylish kunnen zijn.

Swoodies Laarzen 25120A-10 Taupe
Swoodies
€219,95€175,95
Swoodies Laarzen 25110D-01 Zwart
Swoodies
€219,95€175,95
Swoodies Laarzen 231104-25 Beige
Swoodies
€219,95€175,95
Vienty Laarzen 12.975/51 Goud
Vienty
€239,95€191,95
Vienty Laarzen 12.975/50 Groen
Vienty
€239,95€191,95

Kan ik cowboylaarzen dragen naar kantoor?

Cowboylaarzen kunnen zeker gedragen worden naar kantoor, als de dresscode dit toelaat. Combineer ze met een nette pantalon en een blouse voor een professionele en toch eigentijdse look. Zorg er wel voor dat de laarzen in goede staat zijn en passen bij de rest van je outfit.

Hoe onderhoud ik cowboylaarzen?

Om je cowboylaarzen mooi en in goede staat te houden, is het belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Begin met het verwijderen van vuil of stof met een zachte borstel of doek uit ons schoenenverzorging assortiment. Breng daarna leervet aan om het leer soepel te houden. Dit voorkomt uitdroging en scheurtjes. Wanneer je de laarzen niet draagt, bewaar ze dan op een koele, droge plaats.  

Kom langs in onze winkel in Bilthoven om jouw nieuwe paar dames laarzen te shoppen, of bekijk de nieuwste exemplaren in onze webshop, zo hoef je de deur helemaal niet meer uit!

Profile Image Margriet

Margriet

Modekenner met focus op kwaliteit

Gerelateerde blogs