Uw filters

Asics

9 Producten
Filters
Filters

Asics

Asics is ontleend aan een belangrijke Latijnse zin: Anima Sana In Corpore Sano. Het betekent ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Het is voor Asics de belangrijke filosofie op basis waarvan het merk de verschillende schoenen ontwerpt en ontwikkelt. Asics werkt aan de best mogelijke schoen voor de sportliefhebber en maakt daarvoor bewust gebruik van zeer hoogwaardige materialen. Asics belooft plechtig schoenen te ontwikkelen en ontwerpen die voortbouwen op de technologische krachten die het merk heeft weten te verwerven. De Asics schoenen brengen harmonie voor lichaam en geest en bieden daarmee de juiste basis om de best mogelijke prestaties neer te zetten.

Schoenen van Asics

De schoenen van Asics zijn het directe resultaat van onderzoek in het Onderzoeksinstituut voor Sportwedenschappen in Kobe. Het is een instituut dat Asics in mei 1990 opende. Sindsdien is het merk erin geslaagd tal van ontwikkelingen naar de markt te brengen, die we terug kunnen zien in de schoenen van Asics. Wetenschappers, coaches en sporters werken samen met Asics om de hoogwaardige schoenen te ontwikkelen waarmee zij de kans hebben betere prestaties neer te zetten. Doorlopend bestuderen, analyseren en testen biedt de mogelijkheid om iedere keer opnieuw nieuwe sportschoenen te ontwikkelen en daarmee de volgende stap te zetten met een paar Asics.

Asics schoenen kopen

Wil je de Asics schoenen kopen? Jij hoeft er de deur niet voor uit, je kunt eenvoudig online profiteren van het onderzoek dat het merk doet. Het Kobe instituut in Tokyo meet 45.000 vierkante meter aan onderzoeksvoorzieningen met onder andere een 350 meter lange renbaan die alle weersomstandigheden aan kan. Wij houden de schoenen van Asics voor je op voorraad en maken het je graag gemakkelijk die online te bestellen. Het resultaat? Je kunt online door de Asics bladeren en je keuze maken. Vervolgens bestel je eenvoudig de maat die je nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat je de schoenen van Asics daarna zo snel mogelijk tot je beschikking hebt en je een topprestatie kunt neerzetten.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder