Uw filters
Terug naar overzicht

Lucas Hamming meets Donelli

woensdag, 29 juni 2016

Lucas Hamming meets Donelli | Nieuwe schoenen voor de band

Op zomaar een avond bestelde Thomas Veenstra schoenen bij Donelli. Helaas bleek er iets mis te gaan...

Het contact

Thomas zocht in de avond contact met onze klantenservice via Facebookchat. De schoenen van Thomas waren nog niet geleverd en hij had deze nodig voor het weekend. Na een direct antwoord van de klantenservice, bleek het helaas net te laat om de schoenen voor zijn optreden op Pinkpop binnen te krijgen. Bij Donelli willen wij iedereen zo goed mogelijk helpen en op die manier kwamen wij op een originele oplossing. Lucas Hamming en Donelli sloegen handen ineen en zijn hard op weg om de top te bereiken in hun eigen discipline.

Samenwerking

Donelli verzorgde voor de gehele band + manager een nieuwe set sneakers! De enthousiaste band begon gelijk te speuren bij Donelli. Na enkele dagen kwamen de modellen binnen en er werd gekozen voor: Adidas, Blackstone, Toms, Greve en Clarks. Uiteraard koos de manager Phil Tilli voor een paar instappers van Toms, want met een leuke band als "Lucas Hamming" moet het leven wel een stuk leuker zijn. Uiteraard is al het nieuws via sociale kanalen verspreid. 


De vijf bandleden

Lucas Hamming koos voor Adidas sneakers (Vocals/Guitar)
Kas Lambers koos voor Adidas sneakers (Guitar/Vocals) 
Stijn van Rijsbergen koos voor Greve schoenen (Drums/Vocals)
Thomas Veenstra koos voor Blackstone sneakers (Bass/Vocals)
Jelte de Vries koos voor Clarks schoenen(Keys/Guitar/Vocals)

Lucas Hamming

Na zijn muzikale avontuur bij De Beste Singer-Songwriter bracht hij in januari 2013 zijn debuut EP 'Green Eyed Man' uit en in maart 2014 verscheen zijn debuutsingle ‘Fake Love Hypocrisy’. In augustus 2014 werd Hamming verkozen tot 3FM Serious Talent. Tegelijkertijd werd zijn single ‘Mojo Mischief’ tot 3FM Megahit uitgeroepen.

Het labeltje singer-songwriter past eigenlijk niet (meer) zo bij hem. Hij is de zanger van de band. Zo zit het feitelijk. Bij Paul Weller, Miles Kane of Noel Gallagher neemt toch ook niemand die term in de mond? ‘Ik ben gewoon een artiest,’ concludeert Hamming, een ware rebel without a cause à la James Dean. ‘In Blaricum is er natuurlijk ook genoeg om tegen aan te trappen,’ merkt hij fijntjes op. Voor een van de ADHD stuiterende jongeling, kunnen we daar nog aan toevoegen. Want mààààààn, wat heeft die gast een energie! Daar kan hij trouwens goed gedoseerd mee omgaan in zijn muziek.


Lucas Hamming: de huisband van De Wereld Draait Door ( 11e seizoen )

Lucas Hamming - Never Let You DownNieuwsbrief