Uw filters
Terug naar overzicht

Nike Air Huarache Noble Red

vrijdag, 08 juli 2016

NIKE | AIR HUARACHE RUN ULTRA | INSTORE & ONLINE

Er is weer een super stoere Nike Huarache Run binnengekomen. Shop ze hier 

NIKE AIR HUARACHE RUN ULTRA 819151-601 NOBLE RED 

In één woord: “Wauw” Wat een gave sneakers zijn dit! Een kleur die overal bij past, maar je niet veel ziet in sneaker land. En dat ook nog eens bij een Nike Air Huarache! Wij hebben deze schoenen gelijk aangetrokken en kregen direct complimenten van onze collega’s. We gingen al snel opzoek naar een outfit die bij deze schoenen zou passen, maar dit was vrij simpel, alles past bij deze sneakers!   


COMFORT OP EN TOP 

Niet alleen het uiterlijk mag er zijn, maar uiteraard ook de comfort. De grovere zool zorg voor extra demping, waardoor je deze Nike Air Huarache Noble Red sneakers nooit meer uit wil doen. Door de zeer goede pasvorm is het net alsof je een paar sokken aan hebt, terwijl je door de demping alleen maar wilt blijven lopen. Je trekt de schoenen zo aan, waardoor veter strikken bijna niet meer nodig is. 


NIKE HUARACHE: DE VOLGENDE TREND 

Na veel speculatie over wat Nike nou weer op de markt zou brengen, blijft Nike ons verbazen. De meningen waren verdeeld over de Nike Air Huarache, maar dit model krijgt nu echt voeten aan de grond. Nieuwe kleuren die binnen komen zijn al binnen “No time” uitverkocht en in de winkels worden de gekste kleuren aangevraagd. Alvast een “Head’s up”, er komen nog veel leuke colourways aan, maar deze bordeaux is nu al één van de favorieten onder de sneaker liefhebbers. 
Nieuwsbrief