Uw filters
Terug naar overzicht

Nike | Air Force 1 HI | 860544-002

donderdag, 06 oktober 2016

Bekijk hier snel de video van de Nike Air Force en geef ons jouw mening! Wij weten het zeker, dit is en blijft een leuk model.

Air Force 1

De Air Force 1 (AF-1). Duidelijkere taal om een type schoen een naam te geven, bestaat er niet. De naam zelf is een referentie naar het vliegtuig dat de president van de VS overal naar toevliegt. En vliegen, dat is hét sleutelwoord

Design

De AF-1 is namelijk de eerste echte basketbalschoen van Nike die gebruik heeft gemaakt van de Nike Air Technology. En bij basketbal is vliegen meer regel dan uitzondering. Voor de ongelovigen, kijk maar eens naar Michael Jordan. Ondanks dat de AF-1 jaren terug als basketbalschoen het licht heeft gezien, is het nu niet te missen in ons straatbeeld. Dit komt mede door de looks en het design, zoals je hier ook ziet, oftewel de Nike Wmns Air Force 1 Hi SE.

Details

Het heeft een sportieve en casual uitstraling, daarnaast loopt het zeer comfortabel omdat het om je enkels heen afsluit, met daarbij een band van Velcro, voor nóg meer steun! Wat ook het melden waard is, dankzij de dikke gum-zolen geen type grond die jou in de weg zal staan. Je ‘vliegt’ als het ware overal naar toe, want deze sneaker kan je gemakkelijk voor binnen en buiten gebruiken. Maar ook een rondje hardlopen of flexibele danspasjes, alles is mogelijk met de AF-1!

Outfit

Mede door de zwarte kleur past deze sneaker bijna bij elke outfit die jij je maar kunt bedenken. Ook door de looks zelf zijn er tal van combinaties door mogelijk, niets is te gek! Van classy én sportief tot en met het-is-zondag-dus-ik-ga-alleen-naar-buiten-om-de-hond-uit-te-laten

Collectie

De AF-1 collectie is tijdloos en daar past Nike naadloos bij in het rijtje. Wat de trends ook zijn en hoe vaak die ook weer kunnen veranderen, de AF-1 kan altijd.

Must-haves

Nog steeds geen genoeg gehad van deze sneaker? Bekijk hieronder dan snel nog meer foto’s van dit model.


Shop sneakers

Nieuwsbrief