Uw filters
Terug naar overzicht

Donelli Instore Touch Webshop

zaterdag, 22 oktober 2016

Donelli Vleuterweide heeft een uitbreiding gemaakt in haar assortiment. Vanwege de beperkte ruimte in het filiaal van Donelli is er gekeken naar een andere oplossing. Vele seizoenen lang wisselde dit filiaal collecties met andere filialen, deze tijd is nu voorbij. 

Instore Touch Webshop

Door het introduceren van een 42 inch touchscreen is het mogelijk om de gehele collectie te bekijken en bestellen. Door de consument wordt al gauw de benaming "Reuzen Ipad" in de mond genomen. Het is daarbij mogelijk de voorraad op te vragen, de gehele Donelli collectie te bekijken en een product naar keuze thuis te laten bezorgen.


Achteraf betalen

Het is voor de consument mogelijk om schoenen via de "Donelli Touch Webshop" te bestellen en thuis te laten bezorgen zonder daarvoor af te rekenen. Met het gebruik van achteraf betalen hoeft de consument niet direct te betalen. Wanneer de schoenen thuis zijn afgeleverd ontvangt de consument een digitale factuur. Voor het gebruik van achteraf betalen worden geen extra kosten in rekening gebracht en online bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen thuisbezorgd. 


Assisterende verkoop

De "Donelli Touch Webshop" speelt een assisterende rol tijdens 60% van de verkopen. Zo kunnen er vergelijkbare modellen, kleuren of niet fysiek aanwezige merken of modellen worden getoond. Zo staan er bijvoorbeeld ruim 40 modellen van het merk Blackstone in de winkel en heeft de klant op de "Donelli Touch Webshop" keus uit meer dan 60 modellen.

Digitalisering op de winkelvloer 

Na een late start heeft Donelli zich als een expert weten te plaatsen in de online wereld. Zo is er binnen 2,5 jaar een "Webshop Award" gewonnen op basis van klantbeoordelingen, zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het verzenden van de pakketten en gaat Donelli voor het einde van het jaar actief de grens over. Het online succes heeft een grote rol gespeeld voor de digitalisering in de stenenwinkels, daarbij is de "Donelli Touch Webshop" een eerste grote stap van de omnichannel strategie van Donelli.

SHOPPEN BIJ DONELLI? 


Nieuwsbrief