Uw filters
Terug naar overzicht

Gratis retour en nóg betere service

donderdag, 10 november 2016

Ja, je leest het goed! Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw producten gratis te retourneren bij Donelli. Dat betekent kosteloos en zonder zorgen schoenen passen.

Gratis retourneren met DHL

Vanaf heden is het mogelijk om jouw producten gratis retour te sturen. Bij elke bestelling ontvang je een gratis retourenlabel. Is het bestelde product niet naar wens? Verpak het product, plak de retourenlabel erop en klaar! Je kan nu bij elk gewenst DHL punt jouw pakketje afgeven. Geen zin om het pakketje weg te brengen? Ook geen probleem! Dan plan je simpelweg een ophaalafspraak in op een tijdstip, adres en dag naar keuze. Deze keuzemogelijkheid wordt duidelijk kenbaar gemaakt op de retourenpagina met de onderstaande de knoppen.

   

Afleveren op een dag en tijdstip naar keuze

Inderdaad, het kan nóg beter bij Donelli. Ben je het ook zat dat je maar moet afwachten wanneer een pakketje geleverd wordt? Wij ook! Het is nu mogelijk bij leveringen op jouw huisadres een tijdstip en dag te kiezen. Bestel je een product op maandag, maar wil je hem geleverd hebben op donderdag? Geen probleem, tijdens het invullen van jouw gegevens heb je nu een uitgebreide keuze aan afleverdagen en tijden.


En daar is de avondlevering

Te druk met je werk of pakweg overdag gewoon geen tijd om thuis te zijn? Ook hier hebben wij een oplossing voor! Het is mogelijk om jouw pakketje gewoon in de avond te laten leveren. Waar velen denken: “Ja, dat kennen we wel, met extra kosten”. Nee, bij Donelli zijn de avondleveringen gewoon gratis. Lekker na je werk thuiskomen en verrast worden met jouw nieuwe schoenen, wie wil dat nou niet.

Op zaterdag jouw bestelling laten bezorgen

Ook voor de mensen die krap in de tijd zitten, of gewoon geen zin hebben om gestoord te worden doordeweeks, is er een oplossing. Je kan nu kiezen om jouw bestelling op zaterdag te laten bezorgen. De optie op zaterdag bezorgen is uiteraard gratis. Ook wij worden daar vrolijk van!

Ophalen bij een DHL afhaalpunt

Geen zin om thuis te blijven en uw pakketje ophalen op een tijdstip en dag wanneer u dat uitkomt? Geen probleem, met meer dan 1500+ DHL afhaalpunten bent u altijd verzekerd van een levering in de buurt. Als je nooit thuis bent, maar toch die leuke schoenen wilt hebben is dit de ideale oplossing. Uiteraard is het ook mogelijk om uw pakketje op zaterdag en zondag op te halen, afhankelijk van de openingstijden van het gekozen afhaalpunt.


Uitgebreide track en trace

Weet je onze oude track en trace nog? Vergeet deze gelijk! Samen met DHL introduceren wij een klantvriendelijke track en trace omgeving. Hierin vind je onder andere waar jouw pakketje zich bevindt, wanneer jouw pakketje geleverd wordt en of de chauffeur al langs is geweest. Op deze manier weet je altijd waar jouw pakketje zich bevindt.


Bezorger gemist? Plan een nieuwe afspraak

Wat als DHL bij jou aan de deur komt en je bent niet thuis? Geen probleem, DHL zal altijd een briefje achterlaten waarmee je een afspraak kunt maken voor de volgende levering. Mocht het onverhoopt gebeuren dat je geen briefje heeft gekregen, geen paniek, je kunt uiteraard ook zonder briefje een nieuwe afleverafspraak inplannen via deze link: Klik hier om een nieuwe afspraak / afleveroptie in te plannen.
Shoppen bij Donelli?

Nieuwsbrief