Uw filters
Terug naar overzicht

Hét cadeau voor de feestdagen, de Donelli Giftcard

vrijdag, 11 november 2016

Hét cadeau voor de feestdagen, nu tijdelijk met 10% korting. We horen je denken, “daar hebben we de zoveelste cadeaubon”. Klopt. Maar onze Giftcard is anders dan andere...

Giftcard

Wat je waarschijnlijk al weet van Donelli is dat je onze collectie ook eenvoudig online kunt shoppen. Dat is algemeen bekend. Maar dan zijn daar de feestdagen. De decembermaand met al haar feesten en verplichtingen, Sinterklaas, Kerst, noem maar op. Daar bovenop komen dan nog eens al die cadeaus die je moet kopen voor Jan en alleman. Maar wat geef je die mensen nou in vredesnaam?! Tegenwoordig kom je niet meer weg met alleen een chocoladeletter en een scherp gemikte hand strooigoed in de waffel van je irritante neefje. Nee, tegenwoordig moet je echt een beetje goed voor de dag komen, want je wilt natuurlijk dat je er ook iets voor terug krijgt. Donelli heeft voor jou de oplossing: Vanaf nu kan je onze collectie ook cadeau doen in de vorm van een stijlvol ingepakte Giftcard.

         

Waarom een Donelli giftcard?

We horen je denken, “daar hebben we de zoveelste cadeaubon”. Klopt. Maar onze Giftcard is anders dan andere. We hebben er voor gekozen om een luxe verpakking bij jouw Giftcard te leveren zodat je net even wat beter voor de dag komt dan met alleen een bonnetje waar het te besteden bedrag op geschreven staat. De Donelli Giftcard is een kunststof kaart ter grootte van een betaalpas. Deze wordt standaard geleverd in een luxe cover zodat je echt wat te geven hebt. Hoe werkt het? De Giftcard bestel je eenvoudig bij ons op de website, donelli.nl. Kies het door jou gewenste bedrag dat je op de kaart wilt zetten, en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk bij jou in de brievenbus valt.


Ontvang tijdelijk 10 procent korting

Een speciale Giftcard vraagt om een speciale actie. Ook wij willen onze klanten een cadeau geven deze feestdagen en wat is er dan beter dan korting. Tot 1 december krijg je 10 procent korting op alle waardes. Dit betekent dat als je een Giftcard ter waarde van 100 euro koopt, je maar 90 euro betaalt, bij 50 euro betaal je 45 euro, etc. Hou je nou echt heel veel van iemand dan kan jouw korting zelfs oplopen tot 50 euro bij aankoop van een Giftcard ter waarde van 500 euro.De Donelli Giftcard is het ideale cadeau om te geven en te krijgen. Of je nu een jarige vriend of vriendin hebt, niet weet wat je voor Moederdag moet kopen of je vindt dat iemand gewoon nieuwe schoenen nodig heeft. Het kan natuurlijk gebeuren dat de gelukkige te ver weg woont. Dat is geen probleem, je kunt de Giftcard gewoon bij diegene thuis laten bezorgen. Zelfs in het buitenland.


*Actie geldig tot 1 december

Nieuwsbrief