Uw filters
Terug naar overzicht

Het perfecte paar biker boots

dinsdag, 15 november 2016

Beste lezers het is weer zo ver! Femke heeft een nieuwe blog geschreven over haar perfecte biker boots. Ben jij ook nieuwsgierig? lees dan snel verder.

De perfecte biker boots

Vorige week heb ik mijn tweede paar schoenen van Donelli ontvangen en ik ben er mega blij mee. Ik was al een tijdje opzoek naar de perfecte bikerboots, maar ik heb ze toch eindelijk gevonden! Het leuke aan dit paar vind ik het materiaal, het is net weer iets anders dan normaal en dat maakt het leuk. De schoenen zijn van zacht en soepel leer en ze glimmen een beetje waardoor ze opvallen. Ik kreeg vanaf het moment dat ik ze aan had complimentjes over de schoenen en dat is altijd leuk. De schoenen zijn van Via Vai en van goede kwaliteit. Ik heb ze al aardig wat daagjes aan en ze lopen heerlijk. Je kan ze eindeloos combineren: zelf doe ik ze het liefste aan met een stoere jeans en een oversized trui, maar ze staan ook zeker leuk onder een jurkje. Door ze te combineren met een rokje of jurkje, maak je een chique look stoer en elegant tegelijk. Durf jij het aan?


Durf jij het aan?

Je ziet ze steeds vaker: met of zonder studs, met of zonder gespen en met of zonder veters. Ze zijn in alle varianten te vinden wat de keuze voor het perfecte paar alleen maar moeilijker maakt. Ze zijn erg comfortabel, maar zo ogen ze niet. Het kan je outfit een hele boost geven als je een gewaagder paar schoenen aanhebt. Zoals ik eerder liet zijn met de metallic sneakers van Donelli, kun je een all-black outfit of een wat minder pakkende outfit helemaal trendy maken met een opvallend paar schoenen. Soms zijn de schoenen belangrijker dan de outfit zelf in mijn ogen, ik stem dan ook vaak mijn outfit af op mijn schoenen in plaats van andersom. Voor degenen die moeite hebben met het combineren van de bikerboots, zal ik mijn tips op een rijtje zetten. Natuurlijk kan je zelf experimenteren met de outfits die jij in je kast hebt hangen.

  1. Draag de schoenen met een jeans die wat lichter is dan de bikerboots, zodat er contrast ontstaat in je outfit. Zo vallen ze meer op en dat is natuurlijk de bedoeling! 
  2. Draag de boots met een panty onder een jurkje of rokje, zo maak je de outfit meer casual en minder chique. Ik vind het vooral leuk staan met een suede rokje of een zijden jurkje. Zo kan je je outfit downdressen. 
  3. Kies voor een oversized trui in een rustig kleurtje zoals grijs of nude, of ga out-of-the-box en ga voor een opvallende kleur. Herfstkleuren zoals oranje en bordeaux rood doen het ook altijd goed! ♥Nieuwsgierig waar Femke nog meer over blogt? Klik hier. Of wil je Femke volgen op Facebook en Instagram?

Shoppen bij Donelli?

Nieuwsbrief