Uw filters
Terug naar overzicht

Ca'Shott

vrijdag, 26 september 2014

Ca'Shott schoenen zijn damesschoenen uit...

Ca'Shott schoenen zijn damesschoenen uit Denemarken. Ca'Shott (ook wel gespeld als Ca Shott of Cashott) schoenen en laarzen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zonder een compromis op het gebied van comfort en kwaliteit.

Ca'Shott is een internationaal merk. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken, de schoenen worden in Portugal gemaakt en de materialen komen uit Italië. En hun schoenen en laarzen? Die worden verkocht in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, de UK, Zwitserland, IJsland en Australië.

Ca'Shott begon ooit met het maken van unieke rubberen dameslaarzen. Deze laarzen maken tegenwoordig echter nog maar een klein deel van de Ca'Shott collectie. Vooral damessneakers, enkellaarsjes en sandalen maken nu een belangrijk deel uit van de collectie Ca'Shott schoenen.

De grote man achter het schoenmerk Ca'Shott is de Deen Jens Schøtt, de ook zijn naam aan het merk gaf. Schøtt ontwierp jarenlang schoenen voor topmerken totdat hij met Ca'Shott zijn eigen schoenenmerk begon. Dit met als doel het ontwerpen en produceren van unieke damesschoenen. Ca'Shott schoenen worden gekenmerkt door eenvoudige strakke lijnen, kleine details en materialen van heel goede kwaliteit.

Shop Ca'Shott

Nieuwsbrief