Uw filters
Terug naar overzicht

Donelli's eigen schoenenmerk

donderdag, 26 februari 2015

Donelli heeft naast...

Donelli's eigen schoenenmerk

Donelli heeft naast alle te gekke schoenenmerken ook een eigen schoenenmerk: Donelli. Voor dit eigen schoenenmerk worden modellen speciaal voor Donelli ontworpen. De nieuwste trends worden verwerkt in de designs. Stijlvolle schoenen van de beste kwaliteit. Schoenen die stuk voor stuk de stijl van Donelli neerzetten.

Voor elke trend die er op dat moment speelt en die bij de stijl van Donelli past, wordt een speciale lijn ontworpen. Zo worden er zowel sportieve als elegante schoenen opgenomen in de Donelli- collectie. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Dit eigen merk biedt voor ieder wat wils.

De nieuwe vrouwenlijn staat net online. Hierin zie je Donelli Chelsea: een stijlvolle, comfortabel laag laarsje met geschubd suède en een platte plateauzool. De schubbenstijl wordt ook doorgevoerd in een veterschoentje van super zacht leer. Naast degelijke schoenen heeft het eigen schoenenmerkt van Donelli ook eigenwijze slip on sneakers van uniek materiaal in de opvallende kleuren zilver, zwarte pailletten, excentrieke prints en ook hier komen de populaire schubben weer terug. Last but not least zijn er aan de nieuwe Donelli-colectie ook verschillende soorten hakken toegevoegd. Spitse enkellaarsjes bedekt met geperforeerd leer en een hak met een hoogte van 9,5 cm die het een stijlvol geheel maken.

Nieuwsbrief