Uw filters
Terug naar overzicht

Dit is Ugg

donderdag, 09 april 2015

Ugg heeft wereldwijde...

Ugg heeft wereldwijde bekendheid gewonnen met de leren boots met het zachte schapenwol aan de binnenkant. De laarzen die helemaal naar je voet gaan staan, enorm lekker zitten en elke sneeuwbui doorstaan. Die kennen we inmiddels wel. Iedereen kent ze inmiddels, want bij de term Ugg is dit wat in ieders hoofd te zien zal zijn. Maar Ugg heeft nog zoveel meer. Zoveel andere mooie schoenen.

De laarzen van Ugg Australia blijven hun paradepaardje. Maar in de zomer wordt dit paradepaardje even vervangen door hun, inmiddels bijna net zo, bekende sleehakken. Een stevige sleehak, vaak van kurk die wordt afgewerkt met de mooiste, soepele, lederen bandjes. Door het contrast van een grove zool met fijne bandjes, ziet elke voet er zomer proof uit. Net zoals de slippers van Ugg die door het super zachte leer, heerlijk lopen en met ongeveer de hele garderobe te combineren zijn.

Deze zomer komt Ugg met een nieuwe invalshoek. Hun espadrilles zijn unieke modellen. Met panterprint en pony-hair wat ook terug te zien is bij de mocassins van Ugg. Met het pony-hair zet Ugg een trend die we zeker nog heel veel gaan zien de komende seizoenen.

Click & Shop Ugg

Nieuwsbrief