Uw filters
Terug naar overzicht

Shabbies Amsterdam

woensdag, 01 april 2015

Shabbies Amsterdam is...

Shabbies Amsterdam

Shabbies Amsterdam is inmiddels goed doorgedrongen tot de Nederlanders. De herkenbare laarzen van het merk zijn een musthave geworden in elke schoenen stash van vrouwelijk Nederland. Een merk van Fred de la Bretonière die ontwerpt met het doel om mensen zich beter te laten voelen. Items die je draagt zijn nou eenmaal een verlengstuk van je persoonlijkheid. Iets dat Fred de la Bretonière als geen ander begrijpt. Zijn bedoeling is om de producten die je draagt steeds dierbaarder te laten worden. De schoenen van Fred de la Bretonière hebben een ziel.

De ontwerpen van Fred de la Bretonière weerspiegelen een tijdloze nonchalance. Vrouwelijk stoer en toch elegant. Ogenschijnlijke eenvoud, kwalitatief hoogstaand en bovenal duurzaam. Elk ontwerp ontstaat vanuit een klassieke basis met een finish die modieuze trends weergeeft.

Shabbies Amsterdam zijn uitgegroeid van een klassiek ontwerp van Fred de la Bretonière tot het merk wat het nu is. De klassieke Shabbies Amsterdam schoenen worden elk seizoen met kleine details aangepast naar de trends van dat moment. De klassieker is altijd aanwezig in een hedendaags jasje.

 

Nieuwsbrief