Uw filters
Terug naar overzicht

Paul's Boutique

donderdag, 14 mei 2015

Paul Slade is...

Paul Slade is de man achter het merk Paul’s Boutique. In het begin van de jaren ’90 heeft hij zich ondergedompeld in de muziek- en mode-industrie.

Het hele mode-sprookje begon allemaal met verschillende soorten bovenkleding die hij onder de naam Slade in beperkte oplage ontwierp in samenwerking met een Amerikaanse kunstenaar.

Door zijn liefde voor vintage, graffiti, de jaren ’80, Hip Hop en Japanse street style merken begon hij zijn eigen merk Paul’s Boutique. Vernoemd naar het iconische album van de Beastie Boys van eind jaren ’80 en natuurlijk een beetje vernoemd naar zichzelf.

Vintage, graffiti, de jaren ’80, Hip Hop en Japanse street style staan in groot contrast met elkaar. Die grote contrasten zijn ook vaak terug te zien in de tassen en portemonnees van het merk. Stijlvolle tassen met vaak een rauwer randje.

Vanaf het moment dat Paul Slade begon met het maken van tassen in de kleine werkplaats van zijn broer ging het snel. Hij kwam steeds vaker in contact met stylisten en retailers en kon zijn merk uiteindelijk in steeds grotere winkels verkopen.

Inmiddels zijn er meer dan 20 jaren verstreken en wordt Paul’s Boutique gedragen door bekendheden als Rita Ora en wordt het merk ook op Donelli.nl verkocht.

Click & Shop Paul's Boutique

Nieuwsbrief