Uw filters
Terug naar overzicht

6 Redenen waarom iedereen slip-ons moet hebben

zaterdag, 16 mei 2015

Donelli.nl is fan...

Donelli.nl is fan en kan niet meer zonder slip-ons. De sneaker waar je zo makkelijk in stapt is namelijk van alle gemakken voorzien, en er zijn genoeg redenen waarom deze sneaker in niemands schoenencollectie mag ontbreken. Donelli.nl noemt er 6.

1. Hoe jong/oud/hip/ je ook bent, slip-ons zijn weggelegd voor iedereen.

2. Ze zijn overal mee te combineren. Zit je in een outfit-crisis en je weet niet welke schoenen je kunt dragen? Stap in slip-ons. Die zijn namelijk te combineren met korte broeken, lange broeken, pantalons, jeans en rokken.

3. Over instappen gesproken, je stapt er zo in. Even snel naar de supermarkt en hup, slip-ons aan. Ideaal.

4. Ze zijn bestendig tegen elk weertype. Soms is het even moeilijk in te schatten wat voor een weer het gaat worden. Over het algemeen kunnen slip-ons onder alle weersomstandigheden gedragen worden. Hoewel dat wel een beetje afhangt van het soort slip-on en daarmee vooral het materiaal waarin het uitgevoerd is. Maar zelfs slip-ons van textiel worden waterdicht met de juiste producten.

5. Ze lopen fijn. Vooral de slip-ons van Satorisan lopen alsof ze speciaal gemaakt zijn voor jouw voeten. Alsof je op je sloffen over straat loopt. Wat comfort betreft.

6. Ze zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Elke trend wordt ook opgenomen door slip-ons. Dus alle genoemde voordelen en ook nog eens helemaal up-to-date met de trend van het moment.

Click & Shop slip-ons

Nieuwsbrief