Uw filters
Terug naar overzicht

Donelli.nl zomertip: Blackstone

maandag, 25 april 2016

Een nieuw seizoen is aangebroken, namelijk de lente. En daar horen natuurlijk nieuwe schoenen bij. Vandaag het onderwerp waar elke vrouw van houdt: schoenen shoppen!

Waar de meeste van ons uit hun winter boots komen . Maken merken als bijvoorbeeld Blackstone ons ook alweer klaar voor de zomer met leuke sneakers. Ooit is de sneaker ontworpen voor sportieve activiteiten, maar tegenwoordig zie je ze overal. In welke klasse of subcultuur jij je prettig voelt, sneakers horen erbij!

Bij Donelli kijken wij naar uitstraling, kwaliteit en merken meteen eigen DNA.Dit houdt in dat de “Look and Feel” goed moet zijn en door bijvoorbeeld het gebruik van zacht en stevig leer. Blackstone is hier een goed voorbeeld van.

In de winter zagen we vooral neutrale kleuren, zoals zwart en grijs. Deze zomer zijn weer een hoop nieuwe populaire kleuren. De hipste kleuren zijn natuurlijk de zachte kleuren, dus vooral de pastelkleuren. Denk hierbij aan poeder roze, lichtblauw of lichtgrijs. Ook is wit een populaire kleur dit seizoen.

De combinatie met zachte kleuren en printjes zijn zowel voor mannen als vrouwen. Wit en iets fellere kleuren zie je wel meer bij mannen, wit en pastelkleuren meer bij vrouwen. Maar bij allebei geldt: lekker combineren! Bij Donelli zijn deze kleuren vol op aanwezigbijvoorbeeld van het merk Blackstone.

Sneakers zijn gewoon het meest praktisch. Hakken kunnen vaak pijn gaan doen tijdens veel lopen, maar zien er wel elegant uit. Laarzen zijn vaak te warm tijdens de lente en zomer, dus dat is ook niet ideaal. Sneakers zijn mooi en elegant, zowel de lage sneakers als de sneakerboots.


Nieuwsbrief