Uw filters

Birkenstock

50 Producten
Filters
Filters
Birkenstock 1013180
v.a. 20% € 49,95 € 39,96
Voeg toe aan favorieten
Birkenstock 1014891
v.a. 20% € 49,95 € 39,96
Voeg toe aan favorieten
Birkenstock 1009931
v.a. 20% € 49,95 € 39,96
Voeg toe aan favorieten
Birkenstock 1011458
v.a. 20% € 49,95 € 39,96
Voeg toe aan favorieten
Birkenstock 1009933
v.a. 20% € 49,95 € 39,96
Voeg toe aan favorieten

Birkenstock

De Birkenstock slippers en sandalen hebben een bijzonder fijn voetbed, dat zich volledig naar je voet zal vormen. Het voetbed heeft een unieke ergonomische vorm die het mogelijk maakt het volledige lichaamsgewicht gelijkmatig over het oppervlak van de voet te verdelen. Het resultaat? De Birkenstock slippers en sandalen zorgen voor een natuurlijke vorm die de voeten tijdens iedere loopbeweging optimaal zal ondersteunen. De teengrijper stimuleert de voet tijdens het opheffen bovendien tot een krachtige grijpbeweging. Op die manier lopen de slippers en sandalen van Birkenstock heerlijk, terwijl ze bovendien in verschillende mooie designs verkrijgbaar zijn.

Slippers en sandalen van Birkenstock

De slippers en sandalen van Birkenstock helpen voor een goede doorbloeding van de voeten en kuiten te zorgen. Zodra je voet de grond raakt zal de diepe hielkuil zorgen voor een standvaste positie op een natuurlijke ondergrond. De spieren ontspannen zich en maken zich klaar voor de volgende stap. Op een paar slippers of sandalen van Birkenstock voel je je prettig. De schoenen hebben een mooi ontwerp, zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren als de kinderen en kun je bovendien eenvoudig online bestellen. Blader door de verschillende slippers en sandalen van Birkenstock en maak daar online je keuze uit.

Birkenstock slippers en sandalen kopen

De Birkenstock slippers en sandalen hebben een diepe hielkuil, een voorvoetsteun met pelotte en zorgen voor een goede teengrip. Daar komt het speciale kurk-latex voetbed nog bovenop, net als de zool van veloursleer. Het zijn stuk voor stuk hoogwaardige materialen die er samen met de hoge rand van het voetbed voor zorgen dat de voeten de juiste ondersteuning krijgen. Birkenstock staat bekend om de hoogwaardige slippers en sandalen waar je moeiteloos langere tijd op kunt blijven lopen. Blader door de verschillende slippers en sandalen van Birkenstock die je online kunt bestellen, wij zorgen ervoor dat je die zo snel mogelijk in huis hebt om er eenvoudig in te stappen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder