Uw filters

Ca'Shott

6 Producten
Filters
Filters

Ca Shott

Ca Shott is een Deens schoenenmerk. Het merk houdt van eenvoudige designs, in combinatie met de belangrijke vraag naar comfort. Het merk gebruik Europees vakmanschap en goede materialen om vanuit Kopenhagen op unieke wijze voor mooie Ca Shott schoenen te zorgen. Ca Shott ging in 2008 van start en wist al in het tweede jaar de belangrijke Gazelle-award voor snel groeiende nieuwe onderneming in de wacht te slepen. Het bedrijf voelde zich vereerd en zag daarin bovendien de motivatie om op de ingeslagen weg door te gaan. Inmiddels zijn de schoenen van Ca Shott niet meer weg te denken uit ons brede assortiment.

Schoenen van Ca Shott

De schoenen van Ca Shott staan voor ‘design en comfort’. Het is een belangrijke combinatie die zowel in Denemarken als in de rest van Europa aan weet te slaan. Ontwerper Jens Schøtt zegt daarover dat Ca Shott de trends in schoenen en mode in de gaten houdt, zonder die actief na te jagen. In plaats daarvan hebben de schoenen van Ca Shott een trendy uitstraling en mooie Deense look, waarbij het ontwerp altijd voor voldoende comfort dient te zorgen. Het design houdt bovendien altijd wat ruimte over voor specifieke vrouwelijke details. Vandaar dat je kunt rekenen op een uitgebreid assortiment damesschoenen van Ca Shott.

Ca Shott schoenen kopen

Wil je de Ca Shott schoenen kopen? Het merk is actief vanuit Kopenhagen in Denemarken, al hoef je er gelukkig de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om online een keuze te maken uit de verschillende ontwerpen. Wij hebben de schoenen van Ca Shott netjes voor je op voorraad en kunnen die direct klaar maken voor de verzending. Het merk zorgt voor voldoende ‘waar voor je geld’, mede dankzij onze scherpe online prijzen. De man achter Ca Shott uit Denemarken ontwierp voorheen vooral high-end fashion schoenen. De Ca Shott schoenen zijn een stuk beter betaalbaar en bovendien verkrijgbaar in tal van praktische en comfortabele modellen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder