Uw filters
Terug naar overzicht

The Biker Boots are back

donderdag, 07 september 2017

Waarom ik mijn nieuwe schoenen niet uit wilde doen

Soms zit je zomaar te scrollen over het internet zonder een bepaald doel en kom je ineens heel veel leuke dingen tegen die je maar al te graag wilt hebben. Dat is wat mij is overkomen. Ik kwam de leukste laarsjes tegen online! Vanaf het moment dat ik ze ontvangen heb, heb ik ze niet meer uit willen trekken. De laarsjes hebben drie gespen met veel details waardoor ze grof ogen. Ik heb heel veel complimenten gekregen over mijn nieuwste aankoop toen ik ze voor het eerst aan had. De bikerboots zijn geschikt voor verschillende gelegenheden zoals etentjes, festivals, reizen en stedentrips. Tegenwoordig is niets te gek, dus niemand zal raar opkijken als je de laarsjes draagt met een jurk. Het is een trend in de modewereld geworden om een vrouwelijke en elegante outfit stoer te maken door er bikerboots onder te dragen. Het is helemaal hip op het internet. Het is heel makkelijk en leuk om ze te combineren met verschillende outfits en een beetje experimenteren mag altijd!

Tips om de laarzen te stylen

Zoals ik al zei: er zijn geen regels. Het beste is om zelf te experimenteren en te ontdekken hoe jij de bikerboots het liefst combineert. Het minste wat ik kan doen is jullie wat inspiratie geven.

  1. Ik ben gek op de combinatie van laarsjes met een bikerjack. Laatst heb ik een lakleren jasje gekocht en het staat perfect met de bikerboots. 
  2. Ze zullen leuk staan met bijna elk jurkje. Als de bikerboots een neutrale kleur hebben, zou ik het persoonlijk stylen met een gekleurd jurkje. 
  3. Combineer ze met een grote oversized trui met print. Combineer ze op de blogger manier. 
  4. Als laatste vind ik het leuk om ze te dragen met een wat uitdagender rokje zoals die ik aanheb op de foto hieronder. Hierdoor wordt je outfit niet ordinair. Ik hoop dat deze tips je helpen bij het rocken van deze geweldige laarzen van Guess. Nieuwsgierig waar Femke nog meer over blogt? Klik hier. Of wil je Femke volgen op Facebook en Instagram?

Shoppen bij Donelli?

Nieuwsbrief