Uw filters
Terug naar overzicht

Blackstone

vrijdag, 19 september 2014

Blackstone is een Nederlands schoenenmerk...

Blackstone is een Nederlands schoenenmerk dat het weet schoenen te maken die er zowel luxe en chic als stoer en nonchalant uitzien. Blackstone schoenen worden gemaakt van goede materialen, zoals leer en suéde.

Je ziet deze kwaliteit aan de Backstone schoenen af, maar je ziet vooral ook de stoere uitstraling. De bekende televisie-presentator Arie Boomsma is het gezicht van Blackstone schoenen. Een gezicht dat uitstekend bij het schoenenmerk past. Voor de Blackstone schoenen voor dames is actrice Hanna Verboom het gezicht.

Het assortiment Blackstone schoenen kent vele schoenen, laarzen en booties voor mannen en jongens. Het aanbod is heel divers en omdat naast veterschoenen en enkellaarzen bijvoorbeeld ook sneakers, sandalen en desert boots. De dames hebben onder andere de keuze uit enkelboots, ballerina's, lage sneakers, hoge sneakers en mooie laarzen.

Blackstone schoenen bestaan sinds 1992. De schoenenfabriek die ze maakt, J.A. de Bruijn BV uit Gouda, bestaat echter al veel langer. Dit is een familiebedrijf dat al drie generaties lang schoenen maakt. Ze begonnen als fabrikant van werkschoenen, maar tegenwoordig zijn Blackstone schoenen prachtige designschoenen. Verzorgd en van hoge kwaliteit, en vooral stoer en eigentijds.

Shop Blackstone

Nieuwsbrief