Uw filters
Terug naar overzicht

Nieuwe trend: onderwaterwereld

zaterdag, 28 februari 2015

Eén van de...

Nieuwe trend: onderwaterwereld

Eén van de trends die je in de zomer en lente van 2015 zal zien is een trend die geïnspireerd is op de mysterieuze wereld onderwater. Een wereld waar we eigenlijk maar weinig vanaf weten. En dat maakt het nou juist zo spannend.

De onderwatertrend zie je terug in zowel het kleurgebruik als het materiaalgebruik. Onderwaterkleuren als paars, turquoise en blauw zullen terug te zien zijn in verschillende items. Ook wordt er gebruik gemaakt van metallic materialen die zelfs tinten als goud en zilver kunnen aannemen. In de materialen zal je meer dan eens een reliëf van schubben tegenkomen. Afgeleid van de schubben van een vis.

De onderwatertrend is een trend die een geheel eigen leven gaat leiden en goed opvalt wanneer de trend wordt doorgevoerd in de hele outfit. Losse items waarin je trend is doorgevoerd zijn ook met gemak te combineren met andere stijlen. Omdat het kleur- en materiaalgebruik óf heel opvallend is, óf juist heel toegankelijk, kan “onderwater item” het pronkstuk van de outfit worden of juist makkelijk worden opgenomen in een outfit waar een ander item er met de eer van pronkstuk vandoor gaat.

Click en shop
ONDERWATERTREND 1
ONDERWATERTREND 2
ONDERWATERTREND 3

 

Nieuwsbrief