Uw filters

Converse

50 Producten
Filters
Filters

Converse

Converse ging al in 1908 van start, al maakte het merk toen nog niet de sneakers zoals we die nu kennen. In plaats daarvan maakte Converse rubberen schoenen. Het merk was gespecialiseerd in overschoenen. Al redelijk snel ontdekte Converse dat vooral sneakers van rubber een goede keuze bleken en dat er ontwikkeling mogelijk was door bijvoorbeeld gebruik te gaan maken van canvas. Dat resulteerde in 1920 in een nieuwe naam voor de belangrijkste basketbalsneaker van dat moment: de All Star. De Converse All Star is vandaag de dag een van de populairste en bekendste schoenen, al zijn het tegenwoordig sneakers die je voor dagelijks gebruik kunt inzetten.

Schoenen van Converse

De schoenen van Converse zijn oorspronkelijk vooral functioneel van aard. De schoenen boden je de mogelijkheid mooie jumpshots te maken of zorgden ervoor dat je je eigenlijke schoenen kon beschermen. Vandaag de dag zijn het muzikanten, kunstenaars, skaters en het brede publiek die de Converse schoenen graag dragen. De All Star is inmiddels een mode-statement dat z’n weerga niet kent. De Converse All Star schoenen zijn niet langer professionele schoenen, in plaats daarvan is het een accessoire dat iets vertelt over de persoonlijke stijl. Naast de All Star zijn er uiteraard tal van andere Converse schoenen beschikbaar, gewoon bij ons in de webshop.

Converse schoenen kopen

All Star, Cons en Jack Purcell vertegenwoordigen het erfgoed van Converse. Bovendien kun je online eenvoudig een nieuw paar Converse schoenen kopen, ook wanneer je op zoek bent naar de nieuwste collectie en meest uiteenlopende ontwerpen. Het is de doelgroep die de schoenen van Converse betekenis geeft, het merk weet als geen ander hoe het succes van schoenen gemaakt wordt door hen die de schoenen dragen. Blader op je gemak door de verschillende schoenen van Converse om een goed beeld te krijgen van de verschillende modellen. We leveren ze gewoon uit eigen voorraad, waardoor je de schoenen zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder