Uw filters

Cruyff

2 Producten
Filters
Filters

CRUYFFBij de naam Cruyff denkt u al snel, uiteraard, aan wijlen Johan Cruijff. In het imposante leven van deze astronomische voetballer en weldoener is er ook een schoenenmerk namens Johan in het leven geroepen: CRUYFF schoenen. En daar scoort hij goed mee. Het merk houdt zich al jaren bezig met het maken van schoenen voor alle leeftijden en gelegenheden. Cruyff sneakers stralen kwaliteit en stijl uit en dat zie je terug in het uitgebreide scala van producten wat dit merk biedt. Sportief en van grote klasse, net als Johan zelf. Het merk is hoort inmiddels bij de groten in schoenenland en is niet meer weg te denken. Zal dit komen door de naam? Wie zal het zeggen. Het is in ieder geval zeker dat geen enkel schoenenmerk zich zo kan uitdrukken in design als Cruyff schoenen.

SCHOENEN VAN CRUYFF

De collectie van Cruyff schoenen bestaat veelal uit sneakers. Uiteenlopende kleuren en modellen maken deel uit van de collectie. Zoals u van sneakers gewend bent gaan deze gepaard met veel comfort. Bij Cruyff wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige leersoorten en kunststofmaterialen. Zoals u van een merk als Cruyff kunt verwachten zitten de schoenen uiterst comfortabel en loopt u er zo mee weg. De persoonlijke handtekening van Johan Cruijff komt grotendeels in de designs weer terug. Net zoals moderne kleuren en strakke lijnen.

CRUYFF SCHOENEN KOPEN

De sneakers en schoenen van Cruyff zijn eenvoudig bij ons online te bestellen. Naast een ruime collectie damesschoenen is er ook een aantrekkelijke online afdeling met herenschoenen. Bovendien kunt u op onze online afdeling uw zoekopdracht zo aanpassen dat u tot op de kleur en het model nauwkeurig kunt vinden wat u zoekt. Bent u op zoek naar modieuze en comfortabele sneakers met een persoonlijke touch van El Salvador himself? Dan zijn de schoenen van Cruyff precies waar u naar op zoek bent. Bestel online en wij zorgen dat de schoenen zo snel mogelijk bij u aan huis worden geleverd.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder