Uw filters

Cycleur de luxe

0 Producten
Filters
Filters

Cycleur de Luxe

Cycleur de Luxe is er voor de liefhebber van de racefiets. Het merk werd in 2011 opgericht en weerspiegelt graag het nostalgische gevoel waar een mooie fiets voor weet te zorgen. Het design en de identiteit van het merk zijn door de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Dat betekent dat Cycleur de Luxe inmiddels beschikt over een aantrekkelijk gamma aan schoenen. Het gaat om lifestyle schoenen van Cycleur de Luxe, geschikt voor tijdens het fietsen en een meer algemeen gebruik rondom deze prachtige sport. Patrick Vanneste is de oprichter van dit merk. Hij houdt van fietsen en van schoenen, hij is onder andere distributeur van diverse schoenmerken.

Schoenen van Cycleur de Luxe

De schoenen van Cycleur de Luxe zijn het resultaat van Vanneste die de authentieke Flandrien wereld leerde kennen. Dat gebeurde in zijn achtertuin, hij werd er meteen door gegrepen. Vervolgens ontdekte hij de snel groeiende modecultuur en de ontwikkeling van het fietsen. Hij wist de beide elementen te combineren in de Cycleur de Luxe schoenen. Hij wist zijn passie voor schoenen en de distributie daarvan te combineren met zijn passie voor fietsen. De Cycleur de Luxe schoenen vormen inmiddels een bijzonder merk dat sportieve elementen bevat en daarnaast zorgt voor een bijzondere lifestyle die fietsers en andere sporters aan zal spreken.

Cycleur de Luxe schoenen kopen

Wil je de schoenen van Cycleur de Luxe kopen? Je kunt daarvoor eenvoudig online bij ons in de webshop terecht. Je kiest voor een schoen die informatie, inspiratie en soms materialen uit Tapei, Londen, Parijs en Soho bevat. Het merk reist heel de wereld over om inspiratie op te doen en te werken aan de hoogwaardige schoenen van Cycleur de Luxe. Vanneste keert altijd weer terug naar de kerktoren van Westkapelle om daar aan nieuwe designs te werken en de schoenen keer op keer verder te verbeteren. Bovendien ontmoet Cycleur de Luxe overal gepassioneerde wielerfans om hen te vragen naar hun unieke en nostalgische verhalen over hun passie voor de fiets.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder