Uw filters

Dames Asics

7 Producten
Filters
Filters

Asics

Asics is een merk voor sportschoenen dat je helpt het beste uit jezelf naar voren te halen. Asics is een afkorting voor het Latijnse ‘Anima Sana In Corpore Sano’. Vrij vertaald betekent dit ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Asics richt zich als merk met de damesschoenen op de goede harmonie tussen lichaam en geest, op basis waarvan je de beste prestaties neer kunt zetten. Het merk opende in mei 1990 bijvoorbeeld het Onderzoeksinstituut voor Sportwetenschappen in Kobe. In het instituut werkt het merk dagelijks aan nieuwe damesschoenen voor de best mogelijke prestaties. Coaches, sporters en wetenschappers komen er samen met de ontwerpers van de Asics damesschoenen.

Damesschoenen van Asics

Zoek je naar een paar sportieve Asics damesschoenen of ben je wellicht op zoek naar een paar schoenen dat je ook casual kunt dragen? Blader op je gemak door de verschillende schoenen heen en bekijk bijvoorbeeld de sneakers van Asics. De verschillende damesschoenen van het merk hebben een mooi sportief karakter en bevatten de materialen die jou helpen de best mogelijke prestaties neer te zetten. De Asics damesschoenen vormen daarmee sportief een goede keuze. Bovendien zijn de schoenen voor dames van Asics in tal van verschillende kleuren beschikbaar, zodat je ze kunt combineren met een groot aantal verschillende outfits.

Asics damesschoenen kopen

Uiteraard kun je de Asics damesschoenen gewoon online bestellen. Het merk bestudeert de schoenen, analyseert de resultaten en test opnieuw om tot de best mogelijke prestaties te komen. Bij het eigen onderzoeksinstituut zijn meer dan 200 mensen actief, die dagelijks werken aan nieuwe Asics damesschoenen die jou helpen het beste in jezelf te bereiken. Jij hoeft gelukkig slechts door de modellen te bladeren of door middel van onze filters op zoek te gaan naar de schoenen die je wilt bestellen. Wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag, zodat je de damesschoenen van Asics snel in huis hebt en je daar uitmuntende prestaties op neer kunt zetten.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder