Uw filters

Dames Ca'Shott

6 Producten
Filters
Filters

Ca Shott

Ca Shott ging in 2008 van start en wist al in het tweede jaar een Gazelle-award voor snel groeiende onderneming in de wacht te slepen. Het bleek een pijlsnelle start van een schoenenmerk voor dames dat inmiddels z’n plaats heeft weten te bemachtigen op diverse Europese markten. De damesschoenen van Ca Shott koop je eenvoudig bij ons in de webshop. Ze zijn buiten Denemarken tevens verkrijgbaar in Noorwegen, Zweden, Finland, België, Duitsland, Zwitserland, Ierland, Engeland, Polen, Oostenrijk, Griekenland en Italië. Het geeft het succes van dit relatief nieuwe merk aan. Alle damesschoenen van Ca Shott combineren design met comfort en zorgen op die manier voor heel prettige schoenen.

Damesschoenen van Ca Shott

De Ca Shott damesschoenen hebben bovendien veelal en strak Deens design, zonder al teveel toeters en bellen. Het merk houdt de mode op het gebied van schoenen goed in de gaten, maar jaagt die aan de andere kant niet actief na. Bekijk naast de Ca Shott damesschoenen ook de rest van ons assortiment met korte laarzen en boots of blader door de slippers en sandalen waar ook de collectie van Ca Shott deel van uitmaakt. De grote man achter dit merk is Jens Schøtt, die voor Ca Shott vooral werkte aan high-end fashion van het allerhoogste niveau.

Ca Shott damesschoenen kopen

Je kunt de damesschoenen van Ca Shott gewoon online kopen, eenvoudig bij ons in de webshop. Blader door het universum zoals Schøtt dat zelf graag ontwikkelt. Hij kan zijn volledige creativiteit kwijt in de damesschoenen van Ca Shott en zorgt op die manier voor Deens design in combinatie met het beste leer uit Italië. Het merk maakt bovendien gebruik van het ultieme vakmanschap in Portugal. Wat dat betreft kies je met de Ca Shott damesschoenen voor een paar prachtige Europese schoenen. Het design en comfort zorgen er samen voor dat je stralend voor de dag komt op schoenen waar je heel de dag op kunt lopen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder