Uw filters

Dames Diadora

1 Product
Filters
Filters

Diadora

Diadora is een Italiaans merk dat al sinds 1948 werkt aan de beste schoenen die er beschikbaar zijn. De naam van het merk stamt af van het Griekse ‘dia-dorea’. Dit betekent ‘het delen van geschenken en eer’, een belangrijk motto voor het merk. De damesschoenen van Diadora worden ontwikkeld door een team dat actief is binnen alle lagen van de sport. Zij zijn uiterst competitief en altijd op zoek naar het beste. Tegelijkertijd ontwikkelen zij de Diadora damesschoenen met een groot respect voor anderen om hen heen. Het zijn essentiële principes voor de damesschoenen van Diadora, die resulteren in een sportief en op hetzelfde moment hoogwaardig en romantisch karakter.

Damesschoenen van Diadora

De damesschoenen van Diadora hebben een sportieve uitstraling en maken gebruik van de beste materialen. Het merk wil altijd winnen, dat zit diep in de overtuigingen en zelfs het hart van de onderneming. Bekijk naast de Diadora damesschoenen ook de andere sneakers uit ons assortiment en blader er op je gemak doorheen. Diadora werkt er naartoe om wereldwijd de leider te worden op het gebied van sport, lifestyle en veiligheid. Het merk maakt daarvoor gebruik van de diepgaande passie van Enrico Moretti Polegato en de rest van het team, net als cutting-edge style en technologische innovatie.

Diadora damesschoenen

De Diadora damesschoenen zijn het resultaat van doorlopend onderzoek naar bijvoorbeeld de beste materialen. Daarnaast werkt het merk doorlopend aan een betere assemblage, om de schoenen op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen ontwikkelen. Sport, wellness en veiligheid: het zijn belangrijke kernwaarden voor de damesschoenen van Diadora. Het merk is uiterst Italiaans en visionair. Tegelijkertijd probeert Diadora zich als een wereldwijd merk te presenteren dat de best mogelijke kwaliteit damesschoenen levert. Bestel je online een paar Diadora damesschoenen? Wij leveren ze gewoon uit voorraad, zodat je ze daarna zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder