Uw filters

Dames Est 1842

0 Producten
Filters
Filters

Est 1842

Est 1842 is een Nederlands schoenmerk, gestart in Kaatsheuvel in Brabant. Het is een merk van grondlegger Van Gastel Shoes die hiermee een schoenfabriek startte die inmiddels tot de top-10 van Europa behoort. Est 1842 is producent van zowel damesschoenen als kinderschoenen. Het begon met de kinderschoenen, gaandeweg heeft het merk zich teven weten te specialiseren in schoenen voor dames. De damesschoenen van Est 1842 staan bekend om hun goede kwaliteit en dynamische designs, waarmee ze ieder seizoen opnieuw een breed publiek aan weet te spreken.

Damesschoenen van Est 1842

De Est 1842 damesschoenen profiteren van ervaring sinds 1842, het jaar waarin het schoenmerk officieel van start ging. Je kunt rekenen op een mooie schoen van goede materialen, uiteraard op basis van een uitstekende pasvorm. De voering is veelal van leer, zodat je kunt rekenen op een duurzaam paar schoenen dat je gemakkelijk meerdere seizoenen kunt dragen. Benieuwd hoe de damesschoenen van Est 1842 zich verhouden tot de rest van ons assortiment? Bekijk ook de andere lage schoenen die je eenvoudig online kunt bestellen. Van Gastel Shoes beschikt over een uitgebreide ervaring met schoenen en lanceerde daarom de Est 1842 damesschoenen.

Est 1842 damesschoenen kopen

Het bleek een goede zet. Inmiddels zijn de damesschoenen van Est 1842 populair bij een brede doelgroep. Ben je niet bang om op te vallen en voor een uitgesproken stijl te zorgen? Dan is de kans groot dat de Est 1842 damesschoenen je zullen aanspreken. Je kunt met de schoenen gewoon jezelf zijn. Est 1842 is er namelijk van overtuigd dat we zelf al bijzonder genoeg zijn, we mogen daarom best iets meer van onszelf laten zien. Bestel je de damesschoenen van Est 1842 online bij ons in de webshop? We leveren ze vanuit onze eigen voorraad. Dat betekent dat we direct voor je aan de slag gaan en je de schoenen vervolgens zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder