Uw filters

Dames Everybody

17 Producten
Filters
Filters

Everybody

Everybody schoenen werd in 1979 opgericht door een aantal vaklieden die graag werkten met de beste materialen. Er werd een lokale werkplaats geopend om hoogwaardige schoenen te ontwerpen. Dat gebeurde tussen Padua en Venetië in de regio Riviera del Brenta. Het bleek een goede voedingsbodem voor de damesschoenen van Everybody. Met enkele tientallen werknemers wist het merk er al binnen een paar jaar in te slagen dat de schoenen beschikbaar waren in Duitsland en een deel van Noord-Europa. De Everybody damesschoenen wisten ook Nederland snel te bereiken, waardoor de collectie niet mag ontbreken in onze schoenwebshop.

Damesschoenen van Everybody

De damesschoenen van Everybody staan bekend om hun Italiaanse vakmanschap en goede kennis van hoogwaardige materialen. Binnen een paar jaar wist het bedrijf uit te groeien tot meer dan 100 medewerkers die er samen in slaagden ook de rest van Europa te bereiken. Via diverse overnames en uitbreidingen werden de damesschoenen van Everybody uiteindelijk ondergebracht bij BZ Moda SRL. Dit bood de mogelijkheid de Everybody damesschoenen ook in China, Japan en de Verenigde Staten af te zetten. Benieuwd naar de rest van de lage schoenen of slippers en sandalen uit ons assortiment? Blader er doorheen, net als door de damesschoenen van Everybody.

Everybody damesschoenen kopen

Je kunt de damesschoenen van Everybody eenvoudig online kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven welk model je graag zou willen ontvangen. Het merk maakte in 1985 bijvoorbeeld een tijdloze enkellaars die vandaag de dag nog steeds populair is. Er bestaan op die manier meer damesschoenen van Everybody die je al jaren kunt bestellen. De Everybody damesschoenen zijn zeer goed van kwaliteit en laten zich eenvoudig combineren met verschillende outfits. Je kunt de Everybody damesschoenen eenvoudig online bestellen, gewoon vanuit onze eigen voorraad. We maken de verzending zo snel mogelijk voor je in orde.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder