Uw filters

Dames Fred de la Bretoniere

4 Producten
Filters
Filters

Fred de la Bretoniere

De damesschoenen van Fred de la Bretoniere deden in 1970 hun intrede. Hij toonde eerst zijn tassen aan de inkopers van de Bijenkorf en wist hen daarmee direct te overtuigen. Vervolgens opende hij ook zijn eigen winkel en werkte hij aan zijn naam als ontwerper van tassen en schoenen. In 1976 werd Fred de la Bretoniere uitgeroepen tot de Beste Nederlandse Schoenen- en Tassenontwerper, een titel die hij tot op de dag van vandaag met trots draagt. De damesschoenen van Fred de la Bretoniere hebben een eigen ziel en een eigen karakter. Het zijn twee elementen die het tot bijzondere schoenen maken, geschikt voor tal van speciale gelegenheden.

Damesschoenen van Fred de la Bretoniere

Binnen de damesschoenen van Fred de la Bretoniere vind je een aantal verschillende ontwerplijnen. Bekijk bijvoorbeeld de lage schoenen, de korte laarzen en boots of de slippers en sandalen uit ons assortiment. Je ontdekt daar binnen de damesschoenen van Fred de la Bretoniere. Ze hebben een tijdloos en nonchalant karakter, in combinatie met een stevig en robuust design. Dat doet aan de andere kant niets af aan het vermogen zich aan de voet aan te passen. De Fred de la Bretoniere damesschoenen worden door het dragen een stukje van jezelf, ze krijgen karakter naarmate je er langer op loopt.

Fred de la Bretoniere damesschoenen kopen

De damesschoenen van Fred de la Bretoniere zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer dat door de seizoenen heen steeds mooier zal worden. Op die manier hebben de Fred de la Bretoniere damesschoenen een duidelijke ziel. ‘For every sole a soul’. Fred de la Bretoniere is een bijzondere ontwerper die de modieuze trends voor schoenen op een subtiele wijze weet te verwerken in de ontwerpen die hij maakt. De damesschoenen van Fred de la Bretoniere vormen inmiddels tientallen jaren een belangrijk begrip binnen de modewereld. Bekijk de schoenen online en bestel die eenvoudig, wij gaan er vervolgens meteen voor je mee aan de slag.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder