Uw filters

Dames Gaastra

2 Producten
Filters
Filters

Gaastra

De hoogwaardige damesschoenen van Gaastra zoals we die vandaag de dag kennen waren niet bepaald de eerste intentie van Douwe Gaastra toen hij in 1897 een zeilmakerij startte. Hij wilde het wereldklasse niveau van Nederland terugbrengen binnen de nautische wereld. Via diverse omwegen kwam hij met Gaastra uiteindelijk in de modewereld terecht. De schoenen van Gaastra zijn van dezelfde wereldklasse als de zeilen die hij maakte, iets dat ook geldt voor de andere mode van dit merk. Het gaat om fashionable en functionele mode, twee belangrijke eigenschappen voor de Gaastra damesschoenen. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een fijne en sportieve pasvorm.

Damesschoenen van Gaastra

Benieuwd naar de damesschoenen van Gaastra die je online kunt kopen? We bieden je een aantrekkelijke en uitgebreide collectie. Bekijk daarnaast ook de korte laarzen en boots van de andere merken die er beschikbaar zijn. Je kunt ze vergelijken met de damesschoenen van Gaastra, zodat je daar een goede indruk van kunt krijgen. Het was de toen 22-jarige Douwe Gaastra die in 1897 startte met het merk. Hij wilde sneller en efficiënter varen om de concurrentie te slim af te kunnen zijn. Hij werd snel een wereldberoemde naam in het zeilen, een status die het merk inmiddels ook met de damesschoenen heeft weten te bereiken.

Gaastra damesschoenen kopen

De Gaastra damesschoenen zijn gemaakt van de best mogelijke materialen. Ze bieden een fijn comfort, een goede pasvorm en een functioneel en licht sportief ontwerp. Het zijn unieke eigenschappen waarmee het merk zich goed weet te onderscheiden van de andere merken damesschoenen die er beschikbaar zijn. Douwe Gaastra droeg zichzelf op de beste zeiluitrusting te maken, het uiteindelijke resultaat is een merk voor high-end fashionable en functionele mode. De damesschoenen van Gaastra zijn daar een mooi onderdeel van. Je kunt de Gaastra damesschoenen eenvoudig online kopen bij ons in de webshop, we maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk en zorgen voor een vlotte verzending.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder