Uw filters

Dames Paul Green

48 Producten
Filters
Filters

Paul Green

Paul Green verheft de productie van damesschoenen tot ware kunst. Het merk werd in 1988 in München opgericht en is tegenwoordig actief vanuit een plaatsje in de buurt bij Salzburg in Oostenrijk. Vanuit daar slaagt het merk erin om de damesschoenen van Paul Green onder de aandacht te brengen bij een brede doelgroep. Dat heeft het merk onder andere te danken aan de belangrijke focus op de best mogelijke kwaliteit. Het zijn hoogwaardige schoenen waarbij de stijl en de pasvorm zorgen voor een uniek paar damesschoenen waar weinig merken zich mee kunnen meten. Dit noemt het merk zelf het Paul Green Effect; iets dat je moet ervaren door de Paul Green damesschoenen te kopen.

Damesschoenen van Paul Green

De damesschoenen van Paul Green zijn goed geschikt voor de actieve en drukke levensstijl die we vandaag de dag hebben. Er zijn schoenen waar je dagelijks goed op kunt lopen, daarnaast zijn er modellen beschikbaar voor een stijlvol avondje uit. Bekijk de damesschoenen van Paul Green binnen bijvoorbeeld de lage schoenen, de korte laarzen en boots, de pumps of de slippers en sandalen die je online kunt bestellen. We zorgen voor een ruime keuze aan mooie modellen, waarmee je de damesschoenen van Paul Green zelf kunt ervaren.

Paul Green damesschoenen kopen

Online een paar Paul Green kopen? Bekijk de schoenen goed en je ontdekt dat het ware kunststukjes zijn. Het merk houdt tot op de dag van vandaag vast aan de hoogst mogelijke kwaliteit voor de gebruikte materialen. Op die manier is iedere damesschoen van Paul Green een waar stukje kunst, dat je aan de andere kant uitstekend dagelijks kunt dragen. Paul Green maakt ‘Shoes for Life’, de damesschoenen zitten op een uiterst duurzame wijze in elkaar en vormen een mooie aanwinst voor in je eigen collectie. Je kunt de Paul Green damesschoenen online kopen. We maken de verzending direct in orde, zodat je die zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder