Uw filters

Dames Rohde

10 Producten
Filters
Filters

Rohde

Rohde werd al in 1862 opgericht. Inderdaad, dat is meer dan 150 jaar geleden! Het merk heeft een rijke traditie op het gebied van comfortabele schoenen en slaagt er keer op keer in om tijdloze designs neer te zetten. De damesschoenen van Rohde vormen een goede keuze voor zowel de winter als de zomer, er zijn verschillende geslaagde ontwerpen beschikbaar. Je kunt altijd rekenen op het gebruik van hoogwaardige materialen. Dat komt bovendien goed tot uiting in de slogan van het merk: Rohde ontspant. Dit geeft op een uitstekende manier aan hoe de damesschoenen van Rohde een ware weldaad voor je voeten vormen, die je eenvoudig online kunt kopen.

Damesschoenen van Rohde

De damesschoenen van Rohde zijn beschikbaar binnen een aantal delen van onze collectie. Wil je in de winter zorgen voor een paar warme voeten of er tijdens de zomermaanden juist voor zorgen dat de schoenen lekker luchtig zijn? In de beide gevallen maak je met de Rohde damesschoenen een goede keuze. Bekijk ze binnen de rest van ons assortiment, bijvoorbeeld binnen de korte laarzen en boots, de pantoffels of de slippers en sandalen. Je hebt de keuze uit diverse modellen. Dankzij het tijdloze karakter van de meeste Rohde damesschoenen kun je die zonder problemen meerdere seizoenen blijven dragen.

Rohde damesschoenen kopen

Je kunt online een paar Rohde damesschoenen kopen. We maken het je graag gemakkelijk. Je kunt op je gemakkelijk door de collectie bladeren om daar een goed beeld van te krijgen. Dankzij de diverse kleuren en hoogwaardige materialen kun je online het paar schoenen kopen dat volledig aansluit op jouw specifieke wensen. Van de warme en comfortabele pantoffels of laarzen in de winter tot aan de zomerse slippers voor op het strand en de boulevard. Uiteraard hebben we de damesschoenen van Rohde netjes voor je op voorraad. Dat betekent dat je die online kunt kopen en wij de verzending naar jouw adres daarna meteen voor je in orde maken.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder