Uw filters

Dames Sendra

49 Producten
Filters
Filters

Sendra

Sendra is het merk van laarzen voor dames. Korte laarzen en boots of lange laarzen: Sendra staat bekend om de zeer hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Het merk heeft ruim 100 jaar historie achter de rug. De geschiedenis van het merk klinkt nog altijd door in de schoenen van dit moment. Daarnaast werkt Sendra doorlopend aan de damesschoenen van de toekomst, bijvoorbeeld door het handwerkproces nog altijd verder te optimaliseren. Het is de unieke werkwijze voor de Sendra damesschoenen die zorgt voor de zeer hoge kwaliteit. Je kunt rekenen op Sendra laarzen van de best mogelijke materialen.

Damesschoenen van Sendra

De damesschoenen van Sendra bestaan uit verschillende soorten laarzen. Online een paar Sendra’s kopen of benieuwd hoe die zich verhouden tot de rest van onze collectie? Bekijk dan de andere korte laarzen en boots of de lange laarzen die er beschikbaar zijn. Je krijgt op die manier een goed beeld van onze collectie en de positie die de Sendra damesschoenen daar binnen innemen. De laarzen van Sendra zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, mede dankzij het handwerk proces op basis van 250 verschillende stappen voor ieder paar schoenen.

Sendra damesschoenen kopen

De 250 stappen die Sendra zet om de damesschoenen te ontwerpen en te ontwikkelen staan bekend als Goodyear Sewing. Het is de werkwijze van het merk die er daarmee in slaagt de Sendra’s tot in de kleinste details op een hoogwaardige wijze af te werken. De schoenen zijn tot op de dag van vandaag het resultaat van 92% handwerk, het grootste deel van het proces vindt nog altijd met de hand plaats. De Sendra damesschoenen vormen daarmee een unieke keuze binnen ons brede assortiment van prachtige schoenen. Online een paar Sendra laarzen kopen? We maken het je graag gemakkelijk. We hebben de laarzen al voor je op voorraad, zodat we die snel naar je kunnen verzenden.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder