Uw filters

Dames Stokton

2 Producten
Filters
Filters

Stokton

Stokton is wellicht niet een merk dat je direct associeert met Italië. Toch zijn de schoenen afkomstig uit Toscane en is het een traditioneel familiebedrijf. De familie startte in 1978 met het produceren van hoogwaardige damesschoenen en is daar vervolgens nooit meer mee gestopt. Vandaag de dag zijn er prachtige damesschoenen beschikbaar, altijd op basis van de best mogelijke materialen. Bij Stokton zien de specialisten streng toe op de kwaliteit. Je kunt er rekenen op een paar hoogwaardige schoenen. De damesschoenen hebben een mooi stijlvol karakter en staan bovendien bekend om hun zeer fijne pasvorm en het goede draagcomfort.

Damesschoenen van Stokton

Benieuwd naar de damesschoenen van Stokton? De experts van het merk zorgen er tijdens iedere fase van de productie voor dat de nadruk er heel duidelijk ligt op de kwaliteit. Het familiebedrijf werkt inmiddels met de tweede generatie en is erin geslaagd om de schoenen ook buiten Italië zeer populair te maken. Benieuwd naar de damesschoenen van Stokton binnen ons assortiment? Bekijk dan bijvoorbeeld onze lage schoenen of de korte laarzen en boots. Je hebt de keuze uit verschillende modellen. De schoenen zijn altijd gemaakt van de beste materialen en hebben een heel duidelijke identiteit. De Stokton damesschoenen zijn Made in Italy, de signatuur van Toscane straalt er duidelijk vanaf.

Stokton damesschoenen kopen

De Stokton damesschoenen uit Toscane in Italië kun je eenvoudig online kopen, daar hoef je deur niet voor uit. Benieuwd naar de verschillende collecties en bijvoorbeeld de bijzondere technieken die zij toepassen om tot de hoogwaardige ontwerpen te komen? Je kunt het online zelf ontdekken. Ondanks het feit dat Stokton een traditioneel familiebedrijf is zoekt het merk altijd naar nieuwe innovaties om de schoenen op een meer hoogwaardige wijze vorm te geven. Dat komt onder andere tot uiting in de fijne pasvorm en het goede draagcomfort. Online een paar Stokton kopen? We zorgen voor een snelle verzending naar jouw adres, gewoon vanuit onze eigen voorraad.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder