Uw filters

Dames Teva

3 Producten
Filters
Filters
Teva 1001474
11% € 89,95 € 80,06
Voeg toe aan favorieten
Teva 1015160
11% € 69,95 € 62,26
Voeg toe aan favorieten
Teva 1001474
11% € 89,95 € 80,06
Voeg toe aan favorieten

Teva

Teva vond z’n oorsprong in 1984 toen een gids in de Grand Canyon zocht naar een methode om meer mensen uit te nodigen voor het avontuur. Hij vond het heerlijk om er met anderen op uit te trekken, maar merkte dat niet iedereen dat zomaar aandurfde. De oplossing? Een uitnodiging om met hem mee te gaan en een geruststelling dat het goed zal komen. Het zijn die basisprincipes waarop de damesschoenen van Teva gebaseerd zijn. De slippers en sandalen maken het mogelijk om het avontuur aan te gaan. Je kunt mee met de gids de Grand Canyon in of elders ter wereld de mooiste avonturen aangaan. Op de slippers en sandalen van Teva kun je zonder problemen met ogen dicht het diepe in springen.

Damesschoenen van Teva

De damesschoenen van Teva bestaan uit hoogwaardige slippers en sandalen. Dat was tijdens de eerste stapjes van het merk overigens wel anders. Het was toen een oud horlogebandje dat dienst deed als het bandje voor de slippers, waardoor anderen de mogelijkheid kregen om samen met de gids het avontuur aan te gaan. De damesschoenen van Teva hebben inmiddels een hoogwaardig karakter. Ze vormen een icoon voor de duizenden mensen die wereldwijd graag het spontane avontuur aangaan. Benieuwd hoe de slippers en sandalen van Teva zich verhouden tot andere merken? Blader door onze complete collectie met slippers en sandalen om het zelf te ontdekken.

Teva damesschoenen kopen

Je kunt online een paar Teva damesschoenen kopen. Je hoeft er de deur niet voor uit, terwijl de slippers en sandalen er vervolgens voor zorgen dat je de riemen vast kunt doen en kunt vertrekken. Je kunt het spontane avontuur aangaan, je kunt overal naartoe en alles doen waar je altijd al van droomde. Het zijn de basisprincipes waar Teva nog altijd voor staat en waar het dagelijks aan wenst. Daardoor kun je rekenen op degelijke slippers en sandalen die je de kans bieden om het moois van deze wereld met eigen ogen te ontdekken. Bestel je de slippers en sandalen van Teva online? We gaan er meteen mee aan de slag, zodat je die zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder