Uw filters

Dames Timberland

6 Producten
Filters
Filters

Timberland

Timberland werd opgericht in 1952 en kent wat dat betreft een rijke traditie. Het was Nathan Swartz die het merk oprichtte en daarmee wilde zorgen voor stoere urban boots. De boots en andere damesschoenen zijn goed geschikt voor in de stad, terwijl je toch zorgt voor de bekende robuuste uitstraling. Het zijn schoenen waarmee je een stevige wandeling aan zou kunnen, terwijl ze bovendien heel fijn combineren met een groot aantal verschillende outfits. De Timberland damesschoenen vormen een zeer populaire keuze. Bekijk bijvoorbeeld de 6 inch premium of de andere boots van Timberland, je kunt daar online op je gemak een keuze uit maken.

Damesschoenen van Timberland

De damesschoenen van Timberland zijn zeer goed van kwaliteit. Je kunt standaard rekenen op een zacht voetbed aan de binnenzijde, zodat de schoenen heerlijk comfortabel zitten. De Timberland damesschoenen zijn veelal gemaakt van de beste kwaliteit leer, zodat die ook aan de buitenzijde op een heel duurzame wijze voor je zijn afgewerkt. Benieuwd welke korte laarzen en boots van Timberland deel uitmaken van ons assortiment? Blader er doorheen en vergelijk de damesschoenen van dit populaire merk voor in de stad met de andere schoenen die er beschikbaar zijn.

Timberland damesschoenen kopen

Je kunt online een paar Timberland damesschoenen kopen. De schoenen worden veelal afgewerkt op basis van injection molding. Het is een innovatieve techniek die het merk gebruikt om een hoogwaardig geheel te creëren op basis van een strak en modieus ontwerp. De schoenen zijn uiterst trendy, terwijl ze daarnaast goed geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De Timberland damesschoenen zorgen daarmee voor een unieke combinatie waarmee je stralend voor de dag kunt komen. Online een paar damesschoenen van Timberland kopen en die zo snel mogelijk dragen? We maken de verzending vanuit onze voorraad zo snel mogelijk in orde.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder