Uw filters

Dames Vans

19 Producten
Filters
Filters

Vans

Vans damesschoenen kopen? Het merk is oorspronkelijk geworteld in de skate-scene, maar heeft zich tot een breder publiek weten te bewegen. Dat heeft ervoor gezorgd dat de damesschoenen van Vans vandaag staan voor een breder lifestylemerk. Het merk staat goed bekend in de wereld voor sneakers, BMW, snowboard en skateboard fans. Vooral de jeugd loopt graag op de damesschoenen van Vans, al is het comfort tevens goed geschikt voor hogere leeftijden. Op die manier heeft Vans zich met de damesschoenen en andere modellen weten te ontwikkelen tot een volwaardig merk dat een plaats verdient binnen ons brede assortiment.

Damesschoenen van Vans

De damesschoenen van Vans zijn steevast goed van kwaliteit en hebben bovendien een bijzonder design. Zoek je naar een paar sneakers dat net even anders is of deins je niet terug voor een opvallend ontwerp op de schoenen? Vans gebruikt voor de damesschoenen regelmatig bijzondere materialen, maar zorgt altijd voor een comfortabele dikke zool. Bekijk de rest van onze sneakers en bijvoorbeeld de lage schoenen. Ontdek binnen die collecties de damesschoenen van Vans om de verschillende merken online goed met elkaar te kunnen vergelijken.

Vans damesschoenen kopen

Een paar Vans damesschoenen kopen? Goed van kwaliteit en uitstekend betaalbaar. Het merk is sinds 1966 trouw gebleven aan de missie om betaalbare schoenen van hoge kwaliteit te maken. De opvallende designs sluiten uitstekend aan bij de wortels in de skate-scene. Het mag daar best een beetje alternatief zijn om indruk te maken op de omgeving om je heen. Vans werd overigens opgericht door Paul en James van Doren, samen met Serge D’Elia en Gordon C. Lee. Samen richtten zij The Van Doren Rubber Company op. Vans is het merk voor damesschoenen zoals we die inmiddels kennen en hoe ze staan voor de hoge kwaliteit van de verschillende modellen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder