Uw filters

Dames Vic Matié

4 Producten
Filters
Filters

Vic Matié

De Vic Matié damesschoenen zijn het resultaat van de start van de Linea Marche schoenfabriek in Piticchio di Arcevia. De fabriek werd in 1972 opgericht, al was er toen nog geen sprake van de damesschoenen van Vic Matié. Het merk richtte zich in plaats daarvan eerst op veiligheids- en werkschoenen. Pas in de jaren ’80 kwamen daar de schoenen voor een breed publiek bij. Het waren echter nog niet de Vic Matié damesschoenen die er gemaakt werden. De fabriek maakte schoenen voor een aantal andere merken. Pas later besloot men om er een eigen merk te ontwikkelen. De damesschoenen van Vic Matié zijn zelfs pas veel recenter verkrijgbaar.

Damesschoenen van Vic Matié

De damesschoenen van Vic Matié bestaan nog niet zo lang, maar kunnen dankzij de ruime ervaring van het bedrijf al wel rekenen op een fijne combinatie van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Vic Matié maakt er echter geen geheim van industriële productieprocessen in te zetten om de kosten te drukken. Op die manier kan men de verschillende schoenen in de regio blijven produceren, zodat de tradities behouden blijven. Bekijk bijvoorbeeld de lage schoenen, de korte laarzen en boots of de slippers en sandalen om een goed beeld te krijgen van de Vic Matié damesschoenen en andere merken.

Vic Matié damesschoenen

Online een paar Vic Matié damesschoenen kopen? De schoenen voor dames zijn goed van kwaliteit. Het is Renato Curzi die er aan het hoofd staat en die er voor heeft weten te zorgen dat het merk in Milaan inmiddels een eigen boetiek heeft. Bovendien heeft hij zijn dochter Silvia betrokken bij de leiding over het bedrijf. Op die manier lijkt de toekomst voor de damesschoenen van Vic Matié er zeer rooskleurig uit te zien. De kans is groot dat het merk zich verder uit zal blijven breiden. We hebben de damesschoenen van Vic Matié gewoon voor je op voorraad. Bestel je die online? Wij zorgen ervoor dat je ze zo snel mogelijk in huis hebt om ze meteen te kunnen dragen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder