Uw filters

Dames Xsensible

57 Producten
Filters
Filters

Xsensible

De damesschoenen van Xsensible zijn het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring sinds de oprichting van de Nimco Schoenfabriek in 1904. Dat gebeurde in Nijmegen, een regio waarin het bedrijf altijd actief is gebleven. De dochteronderneming The Sensible Shoe Company is inmiddels actief vanaf het landgoed de Wychert, waar het werkt aan de meest comfortabele schoenen die er beschikbaar zijn. De kwaliteit van de materialen is goed, de pasvorm is voor het merk van zeer groot belang. Bovendien is er met de Xsensible Inside-technologie sprake van een geheim ingrediënt dat bovendien is gepatenteerd en zorgt voor het ultieme comfort in de damesschoenen.

Damesschoenen van Xsensible

De damesschoenen van Xsensible vertellen hun eigen verhaal, zoals ook ieder paar voeten een eigen karakter heeft. De voeten horen bij een persoon met eigen waarden en vooral een eigen stijl. We stellen allemaal onze eisen aan schoenen, Xsensible probeert daar met de damesschoenen uit de collectie zo goed mogelijk op in te spelen. Hiervoor maakt Xsensible gebruik van de Xsensible Inside-technologie, een belangrijk geheim ingrediënt dat is gepatenteerd. Bekijk de schoenen van dit merk binnen de rest van onze lage schoenen om daar online op je gemak een keuze uit te maken.

Xsensible damesschoenen kopen

Een paar Xsensible damesschoenen kopen? De schoenen staan bekend om hun gepatenteerde technologie die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld en waar het merk uiteraard best een beetje trots op is. Het zorgt voor het ultieme comfort in de schoenen, waardoor je er zonder problemen langere tijd op kunt blijven lopen. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende modellen. Xsensible maakt onderdeel uit van de Verenigde Bedrijven Nimco. Dit bedrijf werkt met Nimco Made 4 You bovendien aan orthopedische schoenen en heeft dus veel ervaring op het gebied van de pasvorm en het optimale comfort. Bestel je de damesschoenen van Xsensible online? We maken de verzending vanuit onze eigen voorraad zo snel mogelijk voor je in orde.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder