Ihre Filter
Zurück zur Übersicht

Nubikk Noah Straps

Dienstag, 28 März 2017

Over Nubikk

Nubikk heeft in 2012 zijn intrede gemaakt in de markt en sindsdien is het merk sterk gegroeid. Het merk is ontstaan in Nederland, maar wordt ook veel verkocht in België en Duitsland. De internationale verkoop neemt steeds meer toe en de reden voor dit succes is: inspiratie van de straat. Zoals Nubikk op haar website aangeeft: “Nubikk wordt gedreven door de complexiteit van het dagelijks leven”. Ze willen met hun style een groot publiek met een goede smaak bereiken en ze willen voor een toegankelijke prijs high-end design aanbieden. De producten worden ontworpen en ontwikkeld in Nederland en geproduceerd in andere delen van Europa. Het materiaal van de schoenen heeft zijn hoge kwaliteit te danken aan Italië.

De naam is bedacht naar aanleiding van een leersoort dat in veel schoenen verwerkt wordt: nubuck. De oprichters van het merk hadden het gevoel dat de schoenenmarkt ontbrak aan betaalbare schoenen met een uniek high-end design.


Streetwear & hoge kwaliteit

De collectie van Nubikk kan worden omschreven als stoer en is geïnspireerd op het straatleven. De design is tijdloos en de schoenen zijn van hoge kwaliteit. Dit in combinatie met een betaalbare prijs maakt het erg aantrekkelijk om te kiezen voor schoenen van Nubikk. De vele details in rosé, goud en zilver zie je veel terug in de nieuwe collectie van Nubikk en ik ben er fan van! Wat ik erg leuk vind aan de schoenen die ik aan heb op de foto’s, is dat de kleur goed te combineren is met meerdere outfits en ik ben gek op klittenband. Voor sommigen is het nog even wennen dat deze trend teruggekomen is, maar het zit comfortabel en ik vind het heel stoer staan. Een erg leuk detail zijn de roze zolen van de sneakers, ze geven de sneakers een extra twist.

Het leukste vind ik om de sneakers te combineren met een zwarte of blauwe jeans. Ik vind het dan interessant om de roze tinten terug te laten komen in de rest van mijn outfit. Zo combineer ik ze met een roze trui en mijn roze Furla tas, maar ik vind het ook al leuk met bijvoorbeeld een roze horloge of riem. Verder zullen ze ook erg leuk staan met een spijkerrokje in de zomer, ik kan niet wachten tot het zonnetje weer schijnt. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Hoe zou jij ze combineren?Nieuwsgierig waar Femke nog meer over blogt? Klik hier. Of wil je Femke volgen op Facebook en Instagram?

Shoppen bij Donelli?

Rundschreiben