Ihre Filter
Zurück zur Übersicht

Bloggers houden van Voile Blanche

Samstag, 18 April 2015

Bloggers zijn hip...

Bloggers zijn hip, en hippe fashion bloggers weten precies waar ze over praten. Zij spotten de trends en ze zetten de trends. Wat we hier in Nederland zien met bloggers geldt ook in landen als Frankrijk, de V.S. en Italië. Bloggers hebben het tegenwoordig voor het zeggen in modeland en als zij iets tof vinden, dan is het ook tof. De mening van bloggers is de nieuwe waarheid.

En dan is het helemaal leuk om te zien dat het merk Voile Blanche is gespot door de beste Italiaanse en Nederlandse modebloggers. Mode iconen als stylist en fashion blogger Bastiaan Van Schaik (die we onder andere kennen van Hollands Next Top Model en van zijn eigen blog) en de Italiaanse Mariano Divaio, die in Nederland wat minder bekend is, maar in Italië niet meer rustig over straat kan.

Stiekem vinden we het best wel een eer dat zulke invloedrijke mensen op het gebied van mode Voile Blanche zo leuk vinden. Het merk dat Donelli.nl al een tijdje verkoopt. Mogen we dit zien als een erkenning voor onze smaak en inkoop-skills? We worden er in ieder geval erg vrolijk van.

Bastiaan van Schaik zegt dit over Voile Blanche: “Voile Blanche staat voor kwaliteit en vakmanschap. De sneakers worden volledig in Europa geproduceerd van de meest luxueuze en high-tech materialen. De schoenen zijn bijvoorbeeld van buiten én van binnen voorzien van leer. Hierdoor ontstaat er een plezierige loopervaring op warme zomerdagen. Voor extra comfort, zijn de schoenen voorzien van micro-geïnjecteerd rubber.” . En Italiaanse blogger Mariano Divaio koos voor blauwe, grijze, gekleurde en gouden Voile Blanche en maakte rondom elke sneaker een uitgebreide fotoshoot.

Het lijkt erop dat dit merk de erkenning krijgt die het verdient en het nieuwe it-merk wordt onder de sneakers. Want als de modebloggers het zeggen, dan is het zo.

Click & Shop Voile Blanche

Rundschreiben