Uw filters

Diadora

2 Producten
Filters
Filters

Diadora

Diadora gaat altijd voor de winst. Dat is niet zomaar een doelstelling, het zit in het hart van het bedrijf en het vormt de meest belangrijke overtuiging voor het merk. Diadora wil een wereldwijde leider worden op het gebied van sport, lifestyle en veiligheid. Het bedrijf voert meerdere merken, de schoenen van Diadora vormen daar een belangrijk onderdeel van. De schoenen zijn het resultaat van pure passie, state-of-the-art designs en uiteraard technologische innovatie. De verschillende elementen komen bij elkaar in de visie van Enrico Moretti Polegato, de grote man achter de schoenen van Diadora die je eenvoudig online bij ons in de webshop kunt bestellen.

Schoenen van Diadora

De schoenen van Diadora zijn het resultaat van pure creativiteit en inbeeldingsvermogen. Doorlopend werken de ontwerpers en ontwikkelaars aan nieuwe paren schoenen. Ze doen onderzoek naar de materialen en denken na over een betere manier om de schoenen te assembleren. De schoenen van Diadora zijn het resultaat van onderzoek naar producten, doorlopende innovatie en uiteraard technologische vooruitgang om het nog beter te kunnen doen. De stijl van Diadora laat zich het best omschrijven als Italiaans, visionair en wereldwijd. Het merk heeft zich succesvol weten te ontwikkelen tot waar het nu staat en is nog lang niet klaar.

Diadora schoenen kopen

Wil je online een paar Diadora schoenen kopen? De naam van het merk komt van het Griekse ‘dia-dorea’. Dit kunnen we vrij vertalen als ‘het delen van geschenken en eer’. Diadora deelt de successen met een bijzonder krachtig team dat op alle niveaus in de sport actief is. Diadora is uiterst competitief en wil altijd het beste bereiken. Tegelijkertijd ontwikkelt het merk de schoenen van Diadora met respect voor anderen en zorgt het voor een romantisch en hoogwaardig karakter. De schoenen van Diadora zijn beschikbaar sinds 1948, het merk heeft een zeer uitgebreide ervaring. Blader door de verschillende Diadora schoenen die je online kunt kopen. We hebben ze gewoon op voorraad en zorgen er daarmee voor dat jij ze snel in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder