Uw filters

Diemme

0 Producten
Filters
Filters

Diemme

Diemme is een merk voor hoogwaardige schoenen. De collectie schoenen varieert van sneakers tot lichtere schoenen en bijvoorbeeld schoenen om mee te jagen of mee op een stoere mountainbike te stappen. Het merk heeft ervaring met verschillende aspecten binnen de wereld van schoenen. Het gaat bij Diemme altijd om de schoenen. Het merk heeft de ambitie om de hoogste kwaliteit materialen te gebruiken en op die manier het ultieme comfort te ontwikkelen. Tegelijkertijd maakt Diemme voor de schoenen gebruik van innovatieve ontwerpen en een progressieve stijl. Aan de andere kant zijn er verschillende klassieke Diemme schoenen beschikbaar, die eigenlijk niet in je collectie mogen ontbreken.

Schoenen van Diemme

De schoenen van Diemme worden gemaakt in Italië. Dat gebeurt in de Calzaturificio Diemme fabriek in One di Fonte in Venetië. Het gaat om een kleine plaats in het noordoosten van Italië. Het gebied staat bekend om de uitstekende voedingsbodem om hoogwaardige schoenen te ontwerpen en te maken. Diemme heeft binnen de schoenwereld een uitgebreide historie. Het merk werkt al decennia lang aan innovatieve ontwerpen op basis van moderne materialen. Het volledige productieproces voor de schoenen van Diemme vindt plaats in Italië, allemaal in de omgeving van Venetië. Je kunt met de Diemme schoenen wat dat betreft rekenen op een op en top Italiaans paar aan je voeten.

Diemme schoenen kopen

Wil je de Diemme schoenen kopen? Dat doe je eenvoudig online. Diemme heeft meer dan 25 jaar ervaring met jagen, klimmen en wandelen; het merk staat midden in de natuur en kent de hoogwaardige materialen die daar goed bij passen. Bovendien produceert Diemme schoenen voor merken als Maison Martin, Margiela, Chanel, Bottega Veneta en Gucci. De schoenen van Diemme zijn altijd het resultaat van het streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. De markt voor Italiaanse schoenen is zowel romantisch als hoogwaardig en uiterst perfectionistisch. Bestel een paar Diemme schoenen en ervaar zelf hoe dit merk op geen enkel gebied compromissen sluit over de kwaliteit van de schoenen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder