Your filters
Back to overview

Puma Fierce Gold

Friday, 01 July 2016

Puma | Fierce Gold | Instore & online 

De Puma Fierce Gold is binnen. Zeer exclusief en beperkt verkrijgbaar! Klik en Shop ze hier

Puma Fierce Gold 189192-02 ( Black-Gold )

Als je van sneakers houdt die opvallen én lekker zitten, dan zijn deze Puma Fierce Gold sneakers echt wat voor jou. Doordat de schoenen geheel van elastisch textiel zijn gemaakt, sluiten ze perfect op de voeten aan. Het gouden Puma teken zorgt ervoor dat ze extra in het oog springen. De speciale, dikke zool verhoogt het loopcomfort. Een leuk detail is het doorzichtige rubber op de neus van de schoen waar glitters in verwerkt zijn.


Fashion

De nieuwe Puma Fierce Gold sneakers van Puma zijn met hun strakke, futuristische uiterlijk meteen een hit in de fashion wereld. Het uitdagende ontwerp en de gouden streep maakt van dit model echte eyecatchers. Het is dan ook geen verrassing dat de Fierce Gold al een hype is op de social media en met Kylie Jenner als het gezicht van de nieuwe Fierce sneaker lijn van Puma zullen ze als warme broodjes over de toonbank gaan.


Puma

Na het geweld van Adidas en Nike is Puma zijn "Comeback" aan het maken. Door samenwerkingen en nieuwe stylen te creëren komen de meest hippe sneakers te voorschijn. Zo ook de Fierce lijn waar wij erg enthousiast over zijn en waar we zeker niet het laatste van gezien hebben. Voorlopig wordt de Fierce sneaker lijn van Puma alleen nog voor dames gemaakt en moeten de heren nog even wachten. Wij zijn in ieder geval erg blij met de ontwikkelingen bij Puma en zijn benieuwd naar de nieuwe stijlen die binnen gaan komen.

Newsletter