Your filters
Back to overview

Adidas Stan Smith

Thursday, 14 July 2016

ADIDAS | STAN SMITH| INSTORE & ONLINE 

Deze zwarte Stan Smith sneakers van Adidas zijn onmisbaar in je garderobe voor het komende seizoen! Shop ze hier. 

ADIDAS STAN SMITH 

De Stan Smith sneakers van Adidas zijn op dit moment razend populair. Het herkenbare design van dit model zie je terug in het blauwe leer aan de achterkant en de geperforeerde ‘strepen’ aan de zijkanten. Door het bewerkte zwarte leer, krijgen deze sneakers een extra luxe uitstraling. Daarnaast zijn ze door de zwarte kleur gemakkelijk te combineren met al je outfits.
 

TENNISSTER 

De naam van de sneakers komt van de tennisster Stan Smith die in de jaren ‘70 deze schoenen ontwierp. Deze sneakers bestaan dus al enige tijd en zijn nu populairder dan ooit. Het herkenbare, strakke design heeft deze sneaker tot een echte fashion-icoon gemaakt en ze zijn dan ook echt niet meer weg te denken uit het moderne straatbeeld. 


ALLESKUNNER 

Het Stan Smith model is verkrijgbaar in vele verschillende kleurencombinaties. Wat deze zwarte variant van Adidas tot een echte musthave maakt, is dat hij onwijs gemakkelijk te combineren is. De sneakers staan bijvoorbeeld leuk onder een stoere boyfriend jeans, maar kunnen ook heel goed onder een jurkje. Combineer de sneakers zoals jij dat wilt!

Donelli.nl | Uw favoriete schoenen...🔍

Newsletter