Your filters
Back to overview

Nike | Internationalist MID | 859549-001

Tuesday, 04 October 2016

De leukste modellen blijven binnen komen en zo ook deze Nike sneakers. Bekijk hieronder snel de video, wij zijn enthousiast, jij ook?


Sneakers

Wauw! Wat een leuke sneakers. Ook Nike gaat mee met de winterse trend en brengt een half hoge internationalist uit. Bekijk de foto hieronder en beoordeel zelf. 

Design 

Het gebruikte leer heeft een stippen print waardoor de Nike sneakers een luxueuze uitstraling krijgen. Door de mooie zwarte kleur past deze internationalist vrijwel bij welke outfit. 

Details 

Een leuk detail is de afwerking op de hak, hierdoor krijgen de sneakers een elegante uitstraling. Veel wintersneakers krijgen een “grove look”, echter is deze sneaker mooi getailleerd aan de voet.

Pasvorm

Wij hebben alvast een paar gepast en we kunnen alleen zeggen: “Wauw”! Niet alleen zien ze er super leuk uit, maar ze lopen ook enorm lekker. Het halfhoge geeft net iets meer steun aan de voet, waardoor de sneakers nog fijner lopen.

Collectie

Om een paartje te bemachtigen klik je hier. Voor alle Nike sneakers klik je hier en voor alle merken klik je hier. Zo heb je altijd genoeg keus om deze winter door te komen.

Must-haves

Nog steeds geen genoeg gehad van deze sneaker? Bekijk hieronder dan snel nog meer foto’s van dit model.

Shop sneakers

Deze sneaker direct shoppen? Klik hier en kijk of jouw maat nog aanwezig is.
Newsletter