Your filters
Back to overview

Nike | LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT

Friday, 07 October 2016

En ja hoor, nóg meer Nike-Nieuws! Deze keer zelfs twee varianten te bewonderen, check meteen het intro filmpje hieronder! Kan je niet wachten? Klik hier en shop de groen Nike sneakerboots en klik hier voor de zwarte Nike sneakerboots.


LUNAR FORCE 1

De dagen worden weer kouder, natter en korter. Sommige sneakers zijn niet opgewassen tegen dit soort weer, maar de Lunar Force 1 (LF-1) Duckboot van Nike doorstaat in ieder geval wél deze test!

SNEAKERBOOT

Het is namelijk een kruising tussen een sneaker en een ‘boot’ en combineert zo de voordelen van deze twee werelden in één. De LF-1 is als model doorgevoerd van de Air Force, een sneaker-collectie van Nike waar design, sport en comfort elkaar versterken. En nu ook outdoor als juiste term, want de winter begint er aan te komen en daarom is Nike zo vriendelijk om de LF-1 net op tijd op de markt te knallen en aan te bieden!

PERFECTE FUSIE

Deze sneakerboot voelt vernieuwend en tegelijkertijd vertrouwd aan. Mede doordat de LF-1 het iconische design van Air Force heeft weten te behouden én door het gebruik van waterafstotend leer in combinatie met stevige grip dankzij de gum-zolen, is deze fusie perfect doorgevoerd.


WAFEL

De sneakers meteen een meer ruige, avontuurlijke uitstraling, terwijl het er vanouds verfijnd uit ziet! Wat verder opvalt is de neus. Niet alleen door de stylish wafel-look, maar het is ook bedoeld voor die extra laag bescherming die zo hard nodig is tijdens deze maanden vol plassen en gespetter.


MATCHMAKING

Nike zal Nike niet zijn om deze collectie aan te bieden in een scala aan kleuren. Waaronder stijlvol zwart en olijf groen en valt dus goed te matchen met diverse outfits. Vast en zeker dat hier iets tussen zit wat bij jouw smaak past!


COMFORT

Als finishing touch geeft de hoge kraag niet alleen de juiste steun, maar het heeft ook voor een deel een binnen sleeve dat zorgt voor een aangenaam zacht en warm comfort. En zo komen wij de winter wel door!
Shop jouw nieuwe sneakersboots

Ben jij helemaal gek op deze sneakerboots van Nike? Klik hier en shop de duckboot van Nike.

Newsletter