Your filters
Back to overview

Black Friday Nederland

Thursday, 24 November 2016

Black Friday bij Donelli

Het najaar is volop bezig en de feestdagen staan weer voor de deur. Dat is duur, heel duur. De Amerikanen hebben daar iets op gevonden. Het fenomeen Black Friday zorgt daar ieder jaar weer voor grootse drukte op de wegen en in de winkelcentra. Dit gaat gepaard met grote kortingen in bijna alle winkels in het land. Gekkenhuis dus. Je kent vast wel de filmpjes van hordes mensen die elkaar vertrappen bij het openen van de Amerikaanse warenhuizen. De spanning loopt soms zo hoog op dat de mensen zelfs met elkaar op de vuist gaan. “America, the greatest country in the world!”


Black Friday Nederland

In Nederland zal je dit niet snel zien gebeuren. Alhoewel het fenomeen Black Friday inmiddels hier ook haar intrede heeft gemaakt zal het niet zo’n vaart lopen. Daar zijn wij Nederlanders nog nét iets te nuchter voor. Maar als het op korting aankomt zijn wij misschien nog wel erger dan onze buren aan de andere kant van de oceaan. Vandaar dat wij dit kortingsfestijn maar al te graag adopteren. Zo ook wij van donelli.nl. Het enige verschil is dat je bij onze Black Friday niet de deur uit hoeft met een boksbeugel en een kogelvrij vest. Bij ons profiteer je vanaf je eigen bank van grote kortingen en laat je je bestelde schoenen gewoon lekker thuis bezorgen. Het is immers toch veel te koud buiten deze tijd van het jaar.


25 tot en met 28 november is het zover!

Op 25 november starten wij met onze grote Black Friday actie op donelli.nl! Je kunt dan profiteren van kortingen op alle dames, heren en kinderschoenen. De actie loopt tot en met maandag 28 november dus wees er snel bij. Voor je het weet is het al sinterklaas of kerst en heb je niet kunnen profiteren van kortingen die op kunnen lopen tot wel 30%. En we bedoelen dan ook echt álle dames, heren en kinderschoenen. Met merken als Nike, Adidas, Puma of Converse maar ook Gabor, Shabbies Amsterdam, van Bommel, Via Vai is er voor ieder wat wils. In totaal gaan er ruim 90 merken op de schop. En oh ja, Donelli biedt ook nog eens gratis verzending. Een echte Black Friday Sale als je het ons vraagt!

Trek je er liever op uit en wil je een gezellig dagje shoppen? Zelfs dan kan je bij Donelli terecht voor Black Friday aanbiedingen. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 krijgt u van 10:00 uur tot 12:00 uur 5% korting op de gehele collectie in al onze filialen. Zondag zijn wij ook geopend en dan geldt er zelfs de hele dag (12:00 – 17:00 uur) 5% korting op de gehele collectie. 
Heb je schoenen aan iemand cadeau gedaan en ze passen niet? Geen probleem.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de door jou gegeven schoenen niet passen. Geen paniek! Bij ons kunt u de schoenen binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Bij iedere zending wordt er een retourlabel meegestuurd. Je stuurt jouw bestelling in de originele staat terug en wij zorgen voor de rest. Zorg daarom altijd dat er een bescherming om uw retour zit. Plak het bijgeleverde retourlabel op de bescherming en klaar. Je kunt er voor kiezen om jouw pakket af te geven bij een DHL afgifte punt bij jou in de buurt of plan een afspraak bij DHL om je pakketje op te laten halen.

Passen de schoenen niet en vind je ze toch wel heel erg leuk? Dan kan je ze binnen 14 dagen omruilen voor een andere maat als deze op voorraad is. Stuur een mail met je gegevens en de maat die jij wilt hebben naar klantenservice@donelli.nl en zodra uw pakketje bij ons binnen is sturen wij de juiste maat naar u op. Schoenen uit de Black Friday Sale kunnen kosteloos geruild worden bij Donelli. 

Wij zijn er in ieder geval klaar voor en zien jullie graag op donelli.nl tijdens de Black Friday Sale van 25 tot en met 28 november!
Giftcard


Topmerken met korting tijdens Black Friday 

      

   

   

   

   

   

   

   

   

Bekijk alle merken

Newsletter